Asbestregie bij mutatieonderhoud »

Tritium Advies, uw Asbestregisseur!

Het regisseren van asbesttrajecten bij klachten- en mutatieonderhoud kan duur, tijdrovend en complex zijn, doordat deze werkzaamheden voor veel woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders niet tot de kernactiviteiten behoren. Echter, met Tritium als regisseur wordt uw gehele asbesttraject bij mutatieonderhoud, op een efficiënte wijze, van A tot Z gecoördineerd.

Digitale opname woningen

Met behulp van de speciale software: “Asbestregisseur.nl” worden woningen digitaal opgenomen. Hierdoor worden faalkosten gereduceerd, werken wij efficiënter en krijgt u de calculatie sneller aangeleverd. Tritium kan leegstand door asbestwerkzaamheden tot een minimum reduceren. Bij de opname kunnen we al bepalen wanneer de woning weer in de perfecte staat is voor de nieuwe bewoner. Wanneer er tijdens de opname van de woning geen plattegronden voor handen zijn, dan kunnen wij deze aanleveren.

Doorlooptijd

Wij garanderen een vaste en korte uitvoeringstermijn. Zowel voor de standaardwerkzaamheden als voor meer ingrijpende werkzaamheden.

Voordelen asbestregie

  • Duidelijke communicatie. U heeft een vast aanspreekpunt, dit betekent korte lijnen en snel schakelen.
  • Tijdswinst. Met het hele proces in beeld, kunnen wij nog efficiënter werken.
  • Financieel voordeel. We bewaken gedurende het hele traject de totale kosten.
  • Data & inzichten. Ontvang een holistisch beeld van het traject en vertaal cijfers naar beleid.

Tritium Advies neemt graag de asbest regierol op zich bij complexe projecten. Wij hebben verstand van asbest en weten daarmee te handelen.

Meer weten

Onze klanten weten al hoe efficiënt, betrouwbaar, gecertificeerd en flexibel wij werken. Nu u nog. Wilt u meer weten over de rol die Tritium Advies kan spelen bij uw asbestproject? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder.

Contact

Stein Coenen projectleider asbest

Stein Coenen

Projectleider Asbest

Offerte aanvragen

Vraag nu aan