...

Contra expertise asbest »

Contra expertise asbest

Heeft u vragen of twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatierapport? Dan kunt u Tritium Advies een contra-expertise asbest laten uitvoeren. Tritium toetst het bestaande rapport dan aan de huidige wet- en regelgeving.

Waarom een contra-expertise asbest?

Bij bedenkingen over de uitkomst van een asbestinventarisatie of wanneer er tegengestelde belangen spelen, kan een contra-expertise, ook wel een ‘second opinion’, uitkomst bieden. Tritium treedt dan op als onafhankelijke partij. Onze deskundigheid en expertise gebruiken wij om op een objectieve en goed gefundeerde manier een heldere contra-expertise asbest op te stellen. Dankzij onze ruime ervaring met het zelfstandig uitvoeren van asbestonderzoeken zijn wij een veel gevraagde partner voor het uitvoeren van contra-expertises. In dergelijke situaties levert Tritium Advies een heldere duidelijke rapportage af, vol met pragmatische adviezen.

Meer weten over second opinion asbest?

Wilt u meer weten over een second opinion asbest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze asbestdeskundigen kunnen dergelijke onderzoeken op korte termijn voor u uitvoeren.

Contact

Stein Coenen projectleider asbest

Stein Coenen

Projectleider Asbest

Offerte aanvragen

Vraag nu aan