...

Kosten asbestinventarisatie »

Kosten asbestinventarisatie

Het belang van een asbestinventarisatie is voor u duidelijk. Maar u bent benieuwd naar de kosten. Hieronder kunt u meer lezen over de prijsopbouw van een asbestinventarisatie.

Kosten asbestinventarisatie?

De prijs voor een asbestinventarisatie is maatwerk, deze wordt bepaald aan de hand van variabele gegevens als: het aantal vierkante meter, type pand, de locatie. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat u niet voor vervelende financiële verassingen komt te staan. Onze adviseurs geven vooraf duidelijkheid zodat u weet wat u kunt verwachten.

Het belang van asbestinventarisatie

Het belang van asbestinventarisatie moge nu wel duidelijk zijn. Doordat een gecertificeerd bedrijf, met jarenlange ervaring, alle risico’s heeft ingecalculeerd kun je beslissen wat de vervolgstappen zijn. Ook hierbij geldt hoe hoger het risico, des te zwaarder de maatregelen zijn die genomen moeten worden.

De prijsopbouw van asbestinventarisatie

Wanneer we de kostprijs die wordt aangerekend voor asbestinventarisatie in detail gaan bekijken zien we dat deze is opgebouwd uit meerdere delen. Het overgrote merendeel, circa 70 procent is voorbehouden voor de inventarisatie op zich. De rest gaat naar het opstellen van het asbestinventarisatierapport

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de kosten asbestinventarisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Onze asbestdeskundigen kunnen dergelijke onderzoeken op korte termijn voor u uitvoeren.

Contact

Stein Coenen projectleider asbest

Stein Coenen

Projectleider Asbest

Offerte aanvragen

Vraag nu aan