...

Bodemsanering drugsdumping

Bodemsanering in geval van drugsdumping

Op het moment dat zich een drugsdumping voordoet kunt u als gemeente of omgevingsdienst gebruikmaken van het Team Bodemsaneringen van Tritium Advies. Onze saneringsspecialisten begeleiden het direct onderzoeken en opschonen van de bodem van de betreffende locatie. Ons team kan binnen 24 uur na melding ter plaatse zijn, zo kan de sanering als calamiteit snel en efficiënt worden behandeld. Tritium Advies verzorgt de begeleiding met een projectleider saneringen, een milieukundig begeleider. Wij kunnen ook direct schakelen met een aannemer die de mogelijk besmette grond afvoert.

Werken volgens BRL SIKB 6001

De calamiteit wordt aangepakt volgens BRL SIKB 6001, het protocol voor saneringen.

De milieukundig begeleider meet met behulp van een PID-meter (Photo Ionisatie Detector) de vluchtige componenten. Door de metingen, krijgen we een beeld van de hoeveelheid grond die ontgraven moet worden. We graven door totdat alle besmette grond is verwijderd. De milieukundig begeleider neemt na afloop controlemonsters die in het laboratorium chemisch geanalyseerd worden. Pas wanneer de uitkomsten daarvan positief zijn, wordt de locatie definitief schoon verklaard.

Calamiteit melden?

Neem voor het melden van een calamiteit direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 088 44 02 900.

Contact

Online offerte aanvragen

Vraag nu aan