Projectleider bouwstoffen »

Vacature projectleider bouwstoffen

Vestigingen Arkel, Neer, Nuenen en/ of Prinsenbeek, 32 – 40 uur per week

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoekwateronderzoekluchtonderzoekgeluidsonderzoek …….. bij Tritium Advies lopen we met meer dan vijftig professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Onderzoek dan hier of werken bij Tritium iets voor jou is!

Bodemonderzoek- en advies

Van het keuren van grote partijen grond tot bodemonderzoek bij een gezinswoning, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze klanten kunnen altijd rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies.

Gezocht: een bodemspecialist met een voorliefde voor partijkeuringen

Jouw functie in één zin

Je onderzoekt de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van grote partijen grond, (gerijpte) baggerspecie en “niet vormgegeven bouwstoffen”.

Wat doe je precies

Als projectleider bouwstoffen werk je vanuit één van de Tritium vestigingen in Arkel, Neer, Prinsenbeek of Nuenen. Jouw werk houdt in dat je:

 • Zelfstandig (grotere) bodemprojecten, partijkeuringen of onderzoeken naar de milieuhygiënische kwaliteit van bouw- of afvalstoffen uitvoert. Van offerteaanvraag tot en met de eindrapportage en de projectadministratie.
 • Voor, tijdens en na projecten het vaste aanspreekpunt voor jouw opdrachtgevers bent.
 • Jij zowel je opdrachtgevers als je collega’s adviseert op het gebied van bouwstoffen en partijkeuringen.
 • Samenwerkt met andere ervaren projectleiders en ervoor zorgt dat wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart.

Dit vragen we van jou

Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau en heb je aantoonbare ervaring met het uitvoeren van partijkeuringen? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van (water)bodemonderzoeken, partijkeuringen (1001, 1002, en 1003) en onderzoeken naar de milieuhygiënische kwaliteit van afvalstoffen en bouwstoffen.
 • Je bent ons visitekaartje bij opdrachtgevers, zij varen blind op de adviezen die jij geeft.
 • Je hebt kennis van bodem- en bouwstof gerelateerde wet- en regelgeving, normen protocollen en certificatierichtlijnen.
 • Ook in drukke tijden houdt jij het overzicht, een beetje druk op de ketel vind jij juist prettig.
 • Met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief.
 • Je bent in het bezit van een geldig auto rijbewijs B.

Ben jij deze omschrijving maar zit je nog niet aan de benodigde werkervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium

Tritium biedt je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:

 • Een goede werksfeer.
 • Een platte, informele organisatie met korte lijntjes.
 • Ruimte voor het nemen van je eigen verantwoordelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.
 • De mogelijkheid om te blijven leren, zowel in de praktijk als middels aanvullende opleidingen.
 • Afwisselende projecten.
 • Prima arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectleider bouwstoffen waar opdrachtgevers voor in de rij staan?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngue. Monique is te bereiken op het nummer: 040 – 29 51 951.

Solliciteer nu!

Zoek je een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details


Mogelijke functies
Projectleider bodem
Projectleider bouwstoffen

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bodemonderzoek

Milieu & bouwstoffen

Contactpersoon

Monique Baha Ngue

sollicitatie@tritium.nl

Monique Baha Ngué

Human Resource Manager
Solliciteer direct
deze vacature