Senior projectleider ruimtelijke ordening »

Vacature senior planoloog

Vestiging Arkel, Neer, Nuenen, Prinsenbeek en/ of Rijkevoort, 32 – 40 uur per week

Onderzoek en advies

Van projecten op Strijp-S in Eindhoven tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen, bij Tritium Advies voeren we de meest uiteenlopende projecten uit van begin tot eind. Zowel de ruimtelijke plannen als de bijbehorende onderzoeken, alles vind je bij Tritium onder één dak. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: Een ondernemende senior die de afdeling Ruimtelijke Ordening verder laat groeien

Jouw functie in één zin

Als expert op het gebied van Ruimtelijk Ordening ben je toe aan een functie waarin je zelf onderneemt, projecten binnenhaalt en opdrachtgevers helpt om hun project op een veilige en verantwoorde wijze te realiseren.

Wat doe je precies

Als planoloog/ senior projectleider Ruimtelijke Ordening ben je de drijvende kracht achter de afdeling Ruimtelijke Ordening. Hierbij maak je gebruik van jouw eigen netwerk en zoek je de samenwerking met projectleiders van andere takken binnen Tritium. Je voelt je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en hebt tegelijkertijd eigen ideeën over de koers voor de lange termijn. Vanuit je rol als deskundige adviseer je opdrachtgevers bij (complexe) planologische vraagstukken. Daarnaast ben je een vraagbaak voor je collega’s binnen Ruimtelijke Ordening en andere projectleiders. Mede dankzij jou groeit Ruimtelijke Ordening verder door tot volwassen tak binnen Tritium Advies.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-diploma op zak en zeker tien jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van RO-projecten? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken! Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • Je bent een expert op het gebied van Ruimtelijk Ordening en je hebt affiniteit met disciplines zoals geluid, geur, water en bodem.
 • Je bent ons visitekaartje bij opdrachtgevers, zij varen blind op de adviezen die jij geeft, ook als het gaat om complexe ruimtelijke vraagstukken.
 • Je begeleidt zelfstandig (grotere) ruimtelijke projecten, van offerte tot eindproduct.
 • Je bent verantwoordelijk en ondernemend en vindt uitdaging in het verder uitbouwen van de portefeuille Ruimtelijke Ordening.
 • Je bent ervaren met het geven van advies op verschillende schaalniveaus, zowel in stedelijk als landelijk gebied.
 • Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat anderen aan te sturen.
 • Je bent in het bezit van een geldig auto rijbewijs B.

Ben jij deze omschrijving maar zit je nog niet aan tien jaar werkervaring of heb je een ander opleidingsniveau? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium

Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:

 • Een goede werksfeer.
 • Een organisatie waar de lijntjes kort zijn.
 • Ruimte om jouw eigen functie vorm te geven.
 • Afwisselende projecten.
 • Prima arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die senior projectleider Ruimtelijke Ordening met een eigen visie op RO? Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngue. Monique is te bereiken op het nummer: 088 – 44 02 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Senior projectleider Ruimtelijke Ordening
Senior planoloog

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Ruimtelijke ordening

Bestemmingsplan
Ruimtelijke onderbouwing

Contactpersoon

Monique Baha Ngue

sollicitatie@tritium.nl

Monique Baha Ngué

Human Resource Manager
Solliciteer direct
deze vacature