Een wielerclinic voor iedereen uit de bouw- en vastgoedwereld!

Het Bouw Advies Instituut organiseert op donderdag 9 mei 2019 De Bouw op Wielen: een toertocht / clinic voor iedereen uit de bouw- en vastgoedwereld om in een ongedwongen sfeer samen op de fiets te stappen. Uiteraard in hetzelfde wielershirt van timmerman tot directeur. Een dag om elkaar beter te leren kennen tijdens een leuke fietstocht / clinic en als dat niet genoeg is uiteraard ook alle mogelijkheden tot netwerken tijdens de lunch of netwerkborrel. Deze dag staat onder leiding van Eddy Bouwmans voormalig profwielrenner en nu werkzaam bij de wielerploeg van Jumbo- Visma. Aan deze dag wordt ook een goed doel gekoppeld wat betekend dat het geld wat overblijft na deze dag wordt geschonken aan het goede doel, we hebben dit jaar gekozen voor Stichting Bouwschouders.

Waar:

Locatie Business Center Gemert – Scheiweg 26 Gemert

Wanneer:

donderdag 9 mei 2019

Programma:

  • 9.00 uur ontvangst koffie / thee en natuurlijk iets lekkers
  • 10.00 uur vertrek vanaf BCG
  • 12.00 uur lunch
  • 13.00 uur vertrek vanaf lunch locatie
  • 14.00 uur terugkomst bij het BCG

Meld je aan

Geef de bedrijfsnaam, adresgegevens, namen deelnemers, maat wielershirt en indien bekend merk eigen wielershirt per deelnemer door en geef aan of ze ervaren of beginnend fietser zijn. Bovenstaande gegevens kun je sturen naar post@bouwadviesinstituut.nl.

Nadien netwerken tot circa 16.00 uur met een hapje en een drankje. Op de locatie is de mogelijkheid om je te verkleden vooraf en na terugkomst inclusief mogelijkheden tot douche, er is ook voldoende parkeergelegenheid op de locatie. Deelname aan de dag bedraagt € 75,- waarvoor je een geheel verzorgde dag krijgt inclusief een wielershirt, zoals eerder aangegeven ondersteun je ook het goede doel.