Een gloednieuw, duurzaam pand

Nog een paar maanden hard doorbouwen dan is het zover: dan verhuizen we naar ons gloednieuwe pand op een toplocatie in Breda. Na 20 jaar in Breda zal het in februari even wennen zijn, maar dat wennen gaat waarschijnlijk snel. Het nieuwe onderkomen geeft namelijk flink wat voordelen ten opzichte van het huidige pand, zo komt er meer plek voor (nieuwe) collega’s – waaronder die van TOP-Consultants – en is het een stuk duurzamer vormgegeven en gebouwd, zowel van binnen als van buiten. Daarbij is het ook een stuk beter bereikbaar, voor zowel klanten als voor medewerkers.

 

Het adres van ons nieuwe pand in Breda is: Asselbergsstraat, 12, 4815AB, Breda.

Het nieuwe pand: BENG!

Een Bijna Energie Neutraal Gebouw, oftewel BENG, dat is waar het nieuwe onderkomen aan zal voldoen. Duurzaamheid zit in onze genen. Samen met opdrachtgevers en partners bouwen wij aan hetzelfde doel: Nederland duurzamer maken. Door de samenwerking met partijen als Hoppenbrouwers, komen er onder andere 86 zonnepanelen op het dak te liggen. Wat er dan nog meer duurzaam is?

  • We werken zoveel mogelijk samen met lokale partijen, in en rond Breda, onder het mom “gun het uw buurman.” Het is niet alleen prettig om de omgeving te steunen, maar ook beter voor het milieu, want er hoeven minder kilometers gereden te worden voor vervoer.
  • We werken zoveel mogelijk met recyclebare materialen. Zo’n 70 tot 80% van het materiaal wat we gebruiken voor de bouw van het nieuwe pand is herbruikbaar of is uit recycling afkomstig.
  • Van de stoffen en materialen die we in het interieur gaan gebruiken, weten we exact wat de oorsprong is. We vinden het namelijk belangrijk dat alles met oog voor mens en milieu duurzaam geproduceerd is. Hiervoor werken we onder andere samen met Van den Corput.
  • Het uiteindelijke doel van het gebouw is: “Nul op de meter”. Dus geen energieafname.

Praktischer, ruimer, gezelliger

Het nieuwe gebouw bechikt over zo’n 34 vaste werkplekken en daarnaast nog 8 tot 10 flexwerkplekken. De werkplekken zullen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen die er zijn om op een gezonde manier te kunnen werken. Denk aan werkhouding, veel licht en plek voor ontspanning en gezelligheid. Ook de locatie aan de ring van Breda gaat veel voordelen bieden:

  • Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Niet alleen prettig i.v.m reistijd, maar ook weer beter voor het milieu.
  • Er komen flink meer parkeerplaatsen voor onze collega’s.
  • Ook onze veldwerkers gaan er op vooruit; zo krijgen zij een modern veldwerkhok en meer ruimte om hun bussen te parkeren.
  • Klanten zullen het gemakkelijk weten te vinden, de plek valt op, je kunt er niet omheen.

Rond februari 2022 wordt de oplevering verwacht. Wil je nu al kijken hoe het werk vordert? Neem dan een kijkje via de foto’s en video’s die op de nieuwe locaties zijn gemaakt! We zullen jullie de komende maanden up-to-date houden van de vorderingen!