Tritium Advies groeit! Vanaf oktober 2020 versterkt Celeste Bartsen team Tritium in de functie van junior projectleider bodem. Graag willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om onze nieuwe collega aan u voor te stellen.

Om te beginnen: Welkom bij Tritium! Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

“Na mijn eerste werkervaring opgedaan te hebben als projectmanager wilde ik graag meer inhoudelijk met het werk bezig zijn. Daarnaast heb ik altijd de ‘droom’ gehad om aan de slag te gaan in het werkveld van de fysische geografie. Via LinkedIn ben ik Tritium Advies tegengekomen. Wat mij meteen opviel was de leuke, gezellige toon van de vacatureteksten van Tritium. Ik heb vervolgens zelf contact opgenomen om een poging te wagen. Na twee zeer prettige gesprekken, wist ik dat ik hier met alle plezier zou willen gaan werken”.

Wat voor achtergrond heb je?

“Na mijn studie ‘sociale geografie’ aan de Universiteit van Utrecht, heb ik voornamelijk met- en voor de overheid gewerkt vanuit een adviesbureau dat gespecialiseerd is in ruimtelijke ordening (RO). Sociale geografie is de sociale wetenschap die maatschappelijke verschijnselen in het heden en verleden bestudeert vanuit een ruimtelijke (geografische) invalshoek. Sociaalgeografen houden zich vooral bezig met de inrichting van de ruimte om ons heen en wat voor effect de leefomgeving kan hebben op het gedrag van mensen. Ik heb erg genoten van deze studie en ik zie dat er ook veel raakvlakken zijn met de verschillende disciplines binnen Tritium Advies (RO, bodem, milieu, bouwfysica e.d.)”.

Hoe ziet je werkweek er momenteel uit?

“Momenteel ben ik vooral nog bezig met mijn inwerktraject. Dit bevat onder meer het leerproces over de eigenschappen van de verschillende stoffen in de bodem. Ik haal veel informatie uit voorgaande projecten. Vervolgens verdiep ik mijzelf verder in de materie via het internet. Waar nodig ondersteunen mijn collega’s mij bij vragen die ik heb en op mijn beurt ondersteun ik hen weer bij het opstellen van offertes. Het bodemonderzoekstraject bestaat uit de stappen: vooronderzoek, verkennend onderzoek en nader onderzoek. Momenteel hou ik mij voornamelijk bezig met de vooronderzoeken. Timemanagement is wel erg belangrijk heb ik gemerkt, er gebeurt namelijk altijd wel iets. Het ene moment ben je bezig met een veldwerker en vervolgens duik je weer in het vooronderzoek van een nieuw te beginnen project. Maar juist die dynamiek ervaar ik als erg leuk!”.

Waar word je blij van op de werkvloer?

“Een goede werksfeer op de werkvloer is erg belangrijk. Dat gevoel zat écht meteen goed bij Tritium, er heerst een informele werksfeer en daar houd ik juist van. Verder vind ik het erg belangrijk om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Een ‘tunnelvisie’ wil ik ten alle tijden voorkomen, ik wil altijd breder kunnen kijken, kennis opdoen en op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt binnen mijn vakgebied. Wellicht zou ik mijzelf over een paar jaar verder willen specialiseren in iets concreets, dat ik kan zeggen dat ik een specialist ben op dat vlak. Momenteel ben ik echter bewust nog breed georiënteerd omdat ik zoveel mogelijk kennis wil opdoen. Bodem- en milieuonderzoek vind ik wel erg interessant, dat is ook hetgeen waar ik mijzelf de komende tijd mee bezig mag gaan houden.

Waar je mij ook blij mee kunt maken is praten over voetbal! Ik beoefen het zelf al 15 jaar en daarnaast train ik mijn eigen team. Ook heb ik een seizoenkaart bij PSV. Schaatsen vind ik ook erg leuk, maar dan om het te volgen op TV. Sport in het algemeen is naast geografie écht mijn passie”.

Door de complexe materie, het snelle schakelen en het hoge werktempo lijkt het bodemvakgebied soms écht op topsport. Het ziet er dus naar uit dat Celeste van haar passie haar werk heeft gemaakt. Namens het gehele Tritium team wensen wij Celeste veel succes binnen Tritium!

Celeste Bartsen

junior projectleider bodemonderzoek

Een goede werksfeer op de werkvloer is erg belangrijk. Dat gevoel zat echt meteen goed bij Tritium.

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest. Meer weten over werken bij Tritium?

Bekijk vacatures