Sinds 1 april 2021 wordt ons team ruimtelijke ordening versterkt door Eline van den Hurk. In dit artikel stellen we met trots onze nieuwe collega aan u voor.

Even voorstellen: Wie is Eline?

“Mijn naam is Eline van den Hurk. Ik ben 34 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik beschrijf mezelf als een ondernemend persoon en hou er dan ook van om nieuwe ideeën te bedenken en tot uitvoering te brengen. Ik geniet ervan om buiten de ‘gebaande paden’ te lopen en haal veel energie uit het helpen van mijn medemens. Vooral het bij elkaar brengen van verschillende partijen om samen verder te komen vind ik erg leuk. Daarnaast hoor ik vaak van vrienden en familie dat ik erg creatief ben en dat ik beschik over een positieve instelling.”

Kan je wat meer vertellen over je studieachtergrond?

“Mijn interesses liggen voornamelijk op het gebied van geschiedenis en maatschappij. Uit een dozijn aan studiemogelijkheden heb ik in het verleden besloten om sociale geografie te studeren aan de Universiteit Utrecht. Het gaat bij deze studie in grote lijnen over het (historisch) leefgebied van mensen, welke ruimtelijke ontwikkelingen er allemaal hebben plaatsgevonden en hoe deze in de toekomst bijgestuurd kunnen worden om de meest gewenste situatie te verkrijgen. De studie is erg maatschappelijk relevant, dit was voor mij de voornaamste reden om destijds voor deze studie te kiezen.”

Hoe ben je bij Tritium Advies terechtgekomen?

“In januari 2018 ben ik op de bonnefooi bij Tritium naar binnen gelopen om mezelf voor te stellen en te solliciteren. Toen waren er helaas geen concrete mogelijkheden. Toch zijn we wel altijd contact blijven houden. De sfeer, de gelijkwaardigheid van de collega’s onderling, de respectvolle omgang en alle vaktechnische knowhow zijn mij al die tijd bijgebleven. Uiteindelijk ontstond er een mogelijkheid, waardoor ik op 1 april 2021 aan de slag kon gaan bij Tritium Advies en nee dit is géén grap!”

Kun je wat meer vertellen over het vak ruimtelijke ordening?

“Het vakgebied ruimtelijke ordening, houdt zich voornamelijk bezig met het toetsen van de klantwensen aan de geldende wet- en regelgeving omtrent bestemmingsplannen. Een aanvraag komt vaak binnen vanuit een initiatiefnemer, dit kan een bouwbedrijf, aannemer of projectontwikkelaar zijn. De beoogde plannen worden vervolgens getoetst aan de geldende bestemmingsplannen. Als deze te veel afwijken dan dient er een ruimtelijke onderbouwing geschreven te worden. Deze kan ik in grote lijnen zelf schrijven, maar het komt ook vaak voor dat er aanvullende onderzoeken benodigd zijn. Tritium Advies is als ‘one-stop shop’ een ideaal adviesbureau om de klant maximaal te kunnen ontzorgen. Wij kunnen nagenoeg alle onderzoeken zelf uitvoeren. En voor de enkele onderzoeken die we niet zelf doen, werken we samen met betrouwbare partners. Als projectleider RO ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen projecten, van offerteaanvraag tot en met de nazorg. Ik coördineer het gehele traject. Ik vind de afwisseling die hierbij komt kijken erg leuk! Het ene moment ben ik met collega’s in de weer om een gedegen offerte op te stellen, en het ander moment ben ik met een gemeente aan het bellen om de besluitvorming door te nemen.”

En wat vind je daar zo leuk aan?

“Plannen, organiseren en communiceren, dat zijn dingen waar ik blij van word. Daarnaast leer ik iedere dag iets nieuws. Hierdoor kan ik mijn werk iedere keer steeds iets beter uitvoeren. En, als je ergens goed in bent vind je het vaak ook automatisch leuk, dit is bij mij in ieder geval zo! De uitdaging in het werkveld zit hem voornamelijk in de verschillende belangen die vaak spelen in het traject dat we moeten doorlopen met de verschillende stakeholders. De kunst is om compromissen te maken tussen alle belanghebbenden, dit maakt het voor mij uitdagend en interessant!”

Wat doe je nog naast je werk als projectleider RO?

“Mijn grootste hobby is koken en dit doe ik vooral samen met mijn kinderen. Een etentje organiseren met een bijpassende thema vind ik heerlijk! Zo hadden we laatst een etentje met het thema: nostalgische kermis, inclusief oud- Hollandse spelletjes en bijpassende hapjes. En niet te vergeten ik ben ook nog secretaris van de lokale carnavalsverenging. Komt weer dat stukje plannen en organiseren terug hé.”

Wij willen Eline veel succes en werkplezier wensen met haar nieuwe uitdaging bij Tritium Advies!

Eline van den Hurk - Projectleider Ruimtelijke ordening

foto Eline

Wij kunnen nagenoeg alle onderzoeken zelf uitvoeren. En voor de enkele onderzoeken die we niet zelf doen, werken we samen met betrouwbare partners.

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Bekijk vacatures