Tritium Advies groeit! Vanaf december 2020 versterkt Kirsten Jacobs team Tritium in de functie van Projectmedewerker asbest. Graag willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om onze nieuwe collega aan u voor te stellen.

Paspoort:

Naam: Kirsten Jacobs – de Hoog
Leeftijd: 46 jaar
Woonplaats: Haps
Hobby’s: Tennissen, koken en handlettering
Achtergrond: Logistiek & Supply Chain
Lid van: Team Asbest

Kun je toelichten wie Kirsten is?

“Ik ben in 1995 als telefoniste begonnen bij Nabuurs Supply Chain Solutions. Al snel ben ik doorgegroeid naar customer service medewerker en later ben ik ook de transportplanning en administratie gaan doen. In de tussentijd heb ik ook nog twee prachtige zonen opgevoed (12 en 15 jaar). Ik zou mezelf omschrijven als een zelfverzekerd, zelfbewust en doortastend persoon. Ik zet graag vindingrijke ideeën om in praktische, doelgerichte toepassingen.”

Hoe ben je eigenlijk bij Tritium Advies terecht gekomen?

“Na bijna 25 jaar gewerkt te hebben in de logistieke sector leek het mij ontzettend leuk om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Op LinkedIn zag ik de vacature van Projectmedewerker asbest voorbijkomen. Ondanks dat ik géén ervaring met asbest heb, sprak de vacature mij enorm aan. Na mijn sollicitatie volgde het digitale kennismakingsgesprek eigenlijk erg snel. Een maand later werk ik bij Tritium Advies.”

Wat ga je precies doen binnen Tritium Asbest?

“De asbestafdeling werkt als het ware als een treintje. Iedere collega heeft zijn eigen taak en verantwoordelijkheid binnen het asbestinventarisatietraject. Ik ga mij voornamelijk bezighouden met de voorbereiding van een asbesttraject. Een asbestonderzoekstraject begint vaak met een deskresearch: het bestuderen van bouwtekeningen en eventueel eerdere rapportages. Een perfecte voorbereiding is cruciaal voor een geslaagd verloop van het project. Het vooraf goed communiceren met de klant, het doornemen van gegevens als bestek- en werktekeningen, informatie over verbouwingen et cetera; het is allemaal een must.”

Hoe is de eerste maand bij Tritium bevallen?

“Een nieuwe baan is altijd spannend, maar helemaal als je in je proefperiode moet beginnen tijdens de Corona pandemie. Dit geeft de nodige uitdaging maar alles begint nu langzaam op zijn plek te vallen. Ik heb het erg naar mijn zin! Twee weken geleden zijn we gestart aan een groot project om in opdracht van een woningbouwvereniging 325 woningen te inventariseren, daar krijg ik energie van!”

En wij ook Kirsten! Namens het hele Tritium team wensen wij jou veel succes en (werk)plezier!

Kirsten Jacobs - Projectmedewerker Asbest

Kirsten Jacobs

Twee weken geleden zijn we gestart aan een groot project om in opdracht van een woningbouwvereniging 325 woningen te inventariseren, daar krijg ik energie van!

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Bekijk vacatures