Een enthousiaste junior met passie voor het vak!

Tritium Advies groeit! Vanaf augustus 2020 versterkt Luuk Luttikhold team Tritium in de functie van junior projectleider bodem. Graag willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om onze nieuwe collega aan u voor te stellen.

Kun je vertellen hoe je bij Tritium terecht bent gekomen?

“Een halfjaar geleden was ik op zoek naar interessante bodemvacatures en ik kwam al snel op de site “werkenbijtritium”. De vacatureteksten kwamen heel persoonlijk en gemoedelijk over. Daarnaast kende ik Tritium Advies al van mijn studietijd en zie ik één van de vele Tritium busjes regelmatig in mijn woonplaats Deurne rondrijden. Via de website solliciteerde ik op de functie van junior projectleider bodem en binnen ‘no time’ ontving ik een reactie terug op mijn sollicitatie. In verband met de coronacrisis stonden echter wel een aantal vacatures ‘on hold’ waardoor het uiteindelijk wat langer duurde voordat daadwerkelijk het eerste kennismakingsgesprek plaatsvond. De rest is geschiedenis …”.

Wat voor achtergrond heb je?

“Ik heb toegepaste biologie gestudeerd aan de HAS in Den Bosch. Ik vind nagenoeg alles wat gerelateerd is aan de natuur erg interessant. Logischerwijs had ik een ecoloog kunnen worden. Tijdens mijn stageperiode bij een milieu adviesbureau, ben ik echter in aanraking gekomen met het bodemwerkveld; er lag namelijk zoveel werk op het gebied van bodem, dat er werd gevraagd of ik kon bijspringen bij het uitvoeren van milieu-hygiënisch onderzoek. Sindsdien ben ik verknocht aan het bodemvakgebied. Mede door deze ervaring ben ik aangenomen bij Tritium Advies”.

Hoe ziet je werkweek eruit?

“Op dit moment zit ik volop in mijn inwerktraject. Ik heb al heel wat werkprocessen onder de knie: van het opstellen van offertes, het uitvoeren van vooronderzoek, het schrijven van rapporten tot aan het terugkoppelen van resultaten aan de klant. In eerste instantie kijken de ervaren bodemcollega’s nog mee. Na een gedegen inwerkperiode is het de bedoeling dat ik het gehele bodemtraject van A tot Z  zelf ga oppakken. Uiteindelijk kan en mag ik dan alles zelf gaan doen. Ik kan met trots vertellen dat ik mijn eerste opdracht zelfs al heb binnengehaald: een verkennend bodemonderzoek in de gemeente Ommel. Hier dient door middel van een verkennend onderzoek bepaald te worden of er sprake is van bodemvervuiling. Dit ten behoeve van het bouwen van een tweetal woningen. Ik heb hier erg veel zin in!”.

Waar haal jij je werkplezier uit?

“Van veel afwisseling! Ik word niet vrolijk van de hele dag dezelfde dingen  doen. Ik zoek graag variatie en uitdaging in mijn werkzaamheden en die heb ik gevonden bij Tritium Advies. Géén dag is hetzelfde, waardoor de tijd echt voorbijvliegt. Ik heb het idee dat je bij de écht grotere bedrijven  verantwoordelijk bent voor één specifieke deeltaak. Bij Tritium ben je daarentegen verantwoordelijk voor een geheel project. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor het zoeken en bedienen van eigen klanten; dit is uitdagend en erg leuk”.

“Verder ervaar ik mijn collega’s als open, eerlijk en erg leuk. Het is een platte organisatie waarbij iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. Daardoor is het gezellig en is iedereen bereid om elkaar te helpen. Iedereen heeft oprecht interesse in elkaar en neemt even de tijd voor je. Hierdoor sta je zelf ook automatisch open voor anderen”.

Namens het gehele Tritium team wensen wij Luuk veel succes binnen Tritium Advies!

Luuk Luttikhold

Luuk

Mijn collega’s ervaar ik als open, eerlijk en erg leuk

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest. Meer weten over werken bij Tritium?

Bekijk onze vacatures