Partner van Tritium: Perwijs vastgoedadvies »

Vastgoed en juridisch advies

Veel onderzoeksvragen die we als Tritium Advies krijgen, komen voort uit de aankoop, verkoop of geplande (her)ontwikkeling van onroerend goed. Hierbij adviseren we opdrachtgevers zo breed mogelijk op het gebied van bodem, ecologie, geluid & bouwfysica en bijvoorbeeld ruimtelijke ordening. Soms kunnen er in de aanloop naar, of gedurende de ontwikkeling van een vastgoedproject ook juridische vragen spelen. Tritium Advies helpt u graag met het vinden van een goed antwoord op deze vragen. Daarvoor schakelen we de hulp in van samenwerkingspartner Perwijs vastgoedadvies.

Juridische risico’s afgedekt

Perwijs Vastgoedadvies adviseert over alle juridische aspecten rondom de aankoop, verkoop, ontwikkeling of verhuur van vastgoed. Perwijs begeleidt zowel particulieren als bedrijven in het traject van onderhandelen over en afsluiten van een vastgoedcontract. Door koopcontracten te beoordelen, juridische risico’s (bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid) in kaart te brengen en deze af te dekken. Perwijs denkt mee, schept duidelijkheid en adviseert. En dreigt er toch een juridisch conflict? Dan is Perwijs een ervaren partner op het gebied van bemiddeling en procesvoering.

Meer weten?

Heeft u een juridische vraag op het gebied van de aankoop, verkoop, ontwikkeling of verhuur van vastgoed? Onze samenwerkingspartner Perwijs vastgoedadvies helpt u graag verder.

Perwijs vastgoedadvies
Mr. B.N.J. (Nanda) de Wilde
Bisschopsmolenstraat 92
4876 AP Etten-Leur
dewilde@perwijs.nl
www.perwijs.nl

Contact

Perwijs vastgoed advies - Nanda de Wilde

Nanda de Wilde

Vastgoedadvocaat

Online offerte aanvragen

Vraag nu aan!