Voor het uitvoeren van haar bodemonderzoeken voor aankomende jaren is de keuze van de gemeente Helmond gevallen op Tritium Advies. Het onderzoeks- en adviesbureau sloot met de gemeente een raamovereenkomst bodemonderzoeken af. Samen met drie andere partijen is Tritium Advies een van de partijen waarin de gemeente haar vertrouwen uitsprak.

Ontzorging, ervaring en kwaliteit

De gemeente Helmond liet in haar terugkoppeling weten positief te zijn over onder meer de gegarandeerde flexibiliteit en kwaliteit; de speerpunten waar alle klanten van Tritium Advies door de jaren mee bekend zijn geraakt. Ook het feit dat de gemeente zal samenwerken met zeer ervaren Tritium-projectleiders was een belangrijke factor om Tritium de aanbesteding te gunnen. Ontzorging en continuïteit scoorden hiermee dan ook goed.

Milieutechnisch bodemonderzoek

De opdracht voor standaard (milieutechnisch) bodemonderzoeken bestaat uit het uitvoeren van diverse bodemwerkzaamheden zoals (land)bodemonderzoek, asbest in bodemonderzoek, partijkeuringen van grond, onderzoek naar en rapportage van de teerhoudendheid van asfalt en de milieuhygiënische samenstelling van funderingslagen.

Trots Tritium team

Natuurlijk is het team van Tritium Advies blij met dit vertrouwen van een grote gemeente als de gemeente Helmond. Directeur John van Engelen: “Uit dit vertrouwen blijkt dat waar we bij Tritium altijd aan werken ook door klanten en nieuwe opdrachtgevers wordt gezien. De hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en de persoonlijke benadering waar we altijd voor staan, maakt dat een partij zoals gemeente Helmond voor ons kiest. De prijskwaliteitverhouding is bij ons ook altijd van hoog niveau. We doen ons werk graag én goed. Dit zien we nu ook weer terug in het vertrouwen van onze opdrachtgevers, zoals de gemeente Helmond”.

Werken bij de Tritium Advies

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, energie en duurzaamheid, externe veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Bekijk nu onze vacatures