Grip op veiligheid »

“Grip op veiligheid”, wie wil dat niet?

Veiligheid is een breed begrip. Soms is het lastig voor bedrijven om daar voldoende “grip” op te krijgen. Soms kan het nodig zijn om een adviseur in te schakelen om specifieke veiligheidsproblemen adequaat op een juist en beheersbaar niveau te krijgen en te houden.

Strategische samenwerking

De specialisten van TOP-Consultants – tevens samenwerkend met Tritium Advies B.V. – adviseren met name BRZO / SEVESO / PGS 15 bedrijven rond hun vraagstukken op het gebied van:

TOP-Consultants/ Tritium Advies biedt niet één product of dienst aan, maar een totaaloplossing of -pakket op het gebied van risicobeheersing, vergunningen, milieu, externe veiligheid, explosieveiligheid en procesveiligheid en hieraan gerelateerde aspecten alsmede de bedrijfsprocessen.

Bij de uitvoering van projecten denken we áltijd samen met onze klanten mee in het vinden van oplossingen voor problemen en/of zaken die beter dan wel efficiënter te organiseren zijn.

Meer weten over Grip op veiligheid?

Wilt u meer informatie over “grip op veiligheid” of heeft u een andere vraag met betrekking tot milieu en veiligheid? Neem dan gerust contact op met ons op. Onze experts vertellen u er graag meer over. Of vraag direct een offerte aan.

Contact

John van Engelen

John van Engelen

Directeur

Offerte aanvragen

Vraag nu aan