Zoals het er nu nog steeds naar uitziet liggen we op schema om eind maart het nieuwe pand in Breda aan de Asselbergsstraat nummer 12 te betrekken. En er is weer een hoop gebeurd! Daarom is het tijd voor weer een korte update over ons nieuwe, moderne maar vooral ook duurzame onderkomen.

​​​​​​​​​​​​​​

De bouw verloopt gestaag en de vorderingen zijn heel duidelijk zichtbaar. De z.g. vooroplevering staat gepland voor 11 februari aanstaande. Dit houdt in dat op dat moment alle werkzaamheden qua “bouwen” echt klaar zullen zijn.

De kantoren zijn gebouwd en de glazen wanden staan erin, waarmee het dus echt op een werkplek begint te lijken! Dan moeten alleen nog de laatste opleverpunten gebeuren. Volgende week (week 4) zullen nog de keuken en de trap geplaatst worden. Dit wordt gevolgd door het buitenwerk en het hekwerk over 2 á 3 weken.

Opstookprotocol en stroomvoorziening

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat het pand er dan aan de buitenkant goed uitziet, maar ook vanbinnen moet natuurlijk nog een hoop gebeuren. Wat is een pand bijvoorbeeld zonder elektra en warmtevoorzieningen? De elektriciteitsvoorziening wordt volgende week opgeleverd. En het mooie is: we krijgen een transformatorhuis op ons eigen terrein. Vanuit dit transformatorhuis komt een tien meter lange kabel naar ons pand te liggen wat het pand van – duurzame en herwinbare – stroom zal voorzien.

​​​​​​​Hiernaast is het ook belangrijk dat het pand ‘droog’ wordt opgeleverd voordat we zelf de verwarming aan kunnen zetten. Het moet dus gecontroleerd worden ‘opgestookt’ volgens een opstookprotocol. Dit rustig aan laten drogen (mensen die zelf wel eens vers gestucte wanden hebben gehad in huis, weten wat dit inhoudt) helpt ervoor te zorgen dat er geen scheuren en andere beschadigingen in de wanden komen.

Last but not least: de inrichting

Om echt lekker te kunnen werken, is het wel zo prettig dat er stoelen, bureaus, verlichting en aankleding aanwezig zijn. Op dit moment wordt hier volop invulling aan geven door ons bouwteam. Denk hierbij aan accessoires, lampen, wandbekleding, decoraties en nog veel meer.

In week 7 en 8 wordt gestart met de plaatsing hiervan én wordt ook de vloerbedekking aangebracht. Verder is het natuurlijke belangrijk dat vervolgens beeldschermen en aansluitpunten voor onze hardware worden aangebracht.

Opening in april

Wij hopen jullie allemaal vanaf april te kunnen verwelkomen in ons nieuwe pand in Breda (indien de Coronaregels dit toelaten uiteraard). We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website en onze social media kanalen.

Binnen Breda
Tritium Breda

Werken bij de Tritium Advies

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, energie en duurzaamheid, externe veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Bekijk nu onze vacatures