Het geheim van ons succes is om samen het gewone, ongewoon goed te doen

Sta je te springen om te werken bij een toonaangevend Nederlands onderzoeks- en adviesbureau om in een hecht team de woon-, werk- en leefomgeving in Nederland beter te maken? Goed nieuws: bij Tritium Advies kun je werken aan projecten die er toe doen. Jouw werk heeft direct impact op onze maatschappij, het milieu en je directe omgeving. “Heb je een positieve mentaliteit, kom je het best uit de verf in een echt team en heb je passie voor alles wat groeit en bloeit, dan zou je zomaar een heel goede match kunnen zijn”, aldus directeur John van Engelen.

 

Met vestigingen in Breda, Arkel, Neer, Nuenen en Rijkevoort ondersteunt Tritium Advies opdrachtgevers bij talloze vraagstukken op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid. Onze specialisten denken graag na over slimme en duurzame oplossingen die bijdragen aan een prettig, veilig en gezond leefklimaat. En dat doen we blijkbaar goed, want we staan sinds kort in de Top 50 van Nederlandse Ingenieursbureaus.“ Hoe dat komt? “Bij Tritium Advies kijken we niet alleen naar groei. We willen vooral het beste adviesbureau van Nederland zijn – en natuurlijk de fijnste om voor te werken! Om dat te zijn en te kunnen blijven, zoeken wij versterking.”

De wereld van onderzoek en advies

“Vacatures voor projectleiders en adviseurs staan open op al onze vijf vestigingen. Om iedereen te huisvesten openen we in Breda binnenkort zelfs een prachtig, nieuw – en duurzaam – kantoor! Zowel voor de bodem, asbest-, geluids- en bouwfysica afdeling zoeken we nog nieuwe collega’s.”

Als projectleider bij Tritium ben je het brein achter de uitvoering van afwisselende projecten. Van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage). Het ligt allemaal in jouw handen.” Tritium is een thuis voor ondernemende, optimistische en energieke denkers en doeners. Met lef. Met ambitie. Met plezier. “Wij bieden je een prettige, veilige werkomgeving waar alle ruimte is voor je eigen invulling van je vak. We helpen je hier te groeien.”

Eén team, één taak

“We beseffen maar al te goed dat alles start bij onze eigen medewerkers. Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en samen ambities waarmaken. We wérken hier niet alleen samen: regelmatig samen ontspannen en elkaar leren kennen is minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld tijdens een sportieve survivaldag, of juist tijdens onze – minder sportieve – borrels.

Jij hebt die handen uit de mouwen mentaliteit, wij geven je kansen om te pakken. Jij hebt ideeën, wij kijken naar de haalbaarheid. En minstens zo belangrijk: samen vieren we ons succes!”

“De kracht van ons team is dat ieder zich goed moet voelen. Zonder plezier is werken tenslotte slechts een inkomen. Je doet het de helft van je leven, dus doe werk dat je blij maakt zeg ik altijd,” aldus John van Engelen. “Wat ik bij ons altijd heel bijzonder vind, is dat hier iedereen uit zichzelf voor elkaar klaarstaat. Dat is écht teamwork.”

Waarom je wilt werken bij Tritium Advies?

“Daar kan ik heel kort over zijn. Tritium Advies is een bedrijf waar je vrolijk van wordt. We doen er alles aan om onze medewerkers dag in dag uit met plezier aan een werkdag te laten beginnen en vervolgens onze klanten vooruit helpen. Dat voor elkaar krijgen. Daar krijg ik veel energie van.

Bekijk nu onze vacatures
John van Engelen zoekt projectleiders

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.