MvO over Tritium »

Even voorstellen

Martens en Van Oord (MvO) schittert al 30 jaar in de grond-, wegen waterbouw. De kernwaarden – deskundig, grensverleggend en betrokken – staan daarbij voorop. MvO weet techniek en kennis op een unieke wijze te combineren door het inzetten van intelligentie systemen en hoogwaardig materieel én door bouwstoffen efficiënt te benutten. Maar bovenal zijn het voornamelijk de mensen die het verschil maken.

Maak kennis met Bodem en Milieu Specialist Ferdi van Dongen van MvO. Ferdi wordt net als zijn andere collega’s gedreven door passie, kennis en creativiteit. Samen realiseren zij de meest uiteenlopende grond-, weg- en waterbouw projecten met eigen deskundigen en een grote diversiteit aan vakgebieden en expertises. Net als Tritium heeft MvO een passie voor het maken van mooie dingen. Samen met hen bouwen wij aan een duurzame toekomst, en zetten we innovatieve oplossingen in om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

Ferdi van Dongen over Tritium

Martens en van Oord

Martens en van Oord MvO

‘Tritium kent onze bedrijfscultuur, begrijpt de grote en complexiteit van onze vraagstukken en als we bellen staan ze direct voor ons klaar’