...

Referentie KUHN over Tritium »

Even voorstellen

De reden waarom wij ochtends uit bed komen en met een glimlach naar ons werk gaan? Dat zijn onze opdrachtgevers natuurlijk! Ons advies is immers zo goed als de mensen die hiermee werken. En die hebben ieder een eigen verhaal. Zoals Gerrit van Deursen, Arbo & Milieucoördinator en Projectleider bij KUHN-Geldrop B.V., marktleider in het produceren van landbouwwerktuigen, hij vertelt waarom Kuhn en Tritium Advies al zo’n 15 jaar intensief samenwerken.

Gerrit van Deursen over Tritium

‘KUHN-Geldrop B.V. en Tritium Advies B.V. hebben al zo’n 15 jaar een goede relatie met elkaar. Als ‘Centre of competence’ is KUHN-Geldrop verantwoordelijk voor de productie van hoogwaardige landbouwwerktuigen zoals balenpersen, balenwikkelaars, maïshakselaars en trommelmaaiers.
KUHN is een groeiende organisatie, we hebben in Geldrop inmiddels drie productiehallen in bedrijf waarvan de laatste productiehal in 2014 in gebruik is genomen.

Bij al onze (ver)bouwplannen staat Tritium Advies ons bij met het juiste advies. Zo zijn we 6 jaar geleden gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden voor de bouw van onze nieuwe locatie. Daarbij heeft Tritium Advies voor ons het volledige bodemonderzoek verzorgd. Inmiddels is de nieuwe productiehal alweer 3 jaar in bedrijf en ook nu blijven er onderzoeken ten behoeve van veiligheid en efficiency nodig: luchtonderzoek, geluidonderzoek enz. Hiervoor kan ik allemaal terecht bij Tritium Advies, dat werkt prettig en snel.

Kwaliteit, efficiency en snelheid

In de kern draait de samenwerking tussen KUHN-Geldrop en Tritium Advies om de kwaliteit van het geleverde werk, de mate van efficiency waarmee gewerkt wordt en de snelheid waarop een traject ingezet kan worden. Bovendien heeft Tritium Advies veel geduld met ons. Zo werken we momenteel samen in een energie efficiency onderzoek, hierin wordt best wat gevraagd van KUHN.

Zo zijn we al het energieverbruik aan het inventariseren, een veel omvattend onderzoek. Hierbij zijn we afhankelijk van mensen, van het verbruik van installaties en van de juiste middelen om het verbruik te meten. De metingen hiervoor moeten vervolgens tijdens het productieproces worden ingepland. Het is kortom een heel traject waarvoor je samen een pad uitstippelt.

Tritium weet in zo’n groot onderzoek de juiste lijnen uit te zetten, zonder te verzanden in details.’

Gerrit van Deursen – Arbo & milieucoördinator

Referentie Kuhn over Tritium

‘Tritium weet in een groot onderzoek de juiste lijnen uit te zetten, zonder te verzanden in details’