...

Kwaliteit, arbo en milieu (KAM) »

Kwaliteit, arbo en milieu

Het beheersen van de kwaliteit, arbo en milieu is binnen veel organisaties een belangrijk aandachtspunt. Zaken zoals veiligheid (bedrijfsnoodplan, RI&E) en arbo (werkplekonderzoek) wilt u binnen uw bedrijf goed hebben geregeld. Voldoen aan de geldende wet- en regelgeving is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Tritium Advies brengt voor u de potentiële risico’s van uw bedrijfsactiviteiten in beeld (RI&E) en draagt oplossingen aan om zaken effectief te verbeteren (PvA). Tevens kunnen we samen met u een certificeerbaar en praktisch managementsysteem op het gebied van kwaliteit, arbo en/of milieu in een relatief korte tijd opzetten en invoeren. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Aspecten kwaliteit arbo en milieu

Onze KAM specialisten houden zich bezig met alles wat kwaliteit-, arbo-, en milieuzorg te maken heeft. Tritium werkt relatief gezien veel met kleine organisaties die niet de capaciteit en mogelijkheid hebben om een vaste KAM-coördinator in dienst te nemen. Naast het inrichten en implementeren van managementsystemen voor het behalen van diverse certificaten, ondersteunen wij ook organisaties in het opzetten van een KAM-beleid en een scala van overige diensten. Denk hierbij aan:

Meer weten?

Voor meer informatie over kwaliteit, arbo en milieu kunt u contact opnemen met onze deskundigen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Contact

John van Engelen

John van Engelen

Directeur

Online offerte aanvragen

Vraag nu aan!