...

Detachering KAM »

Detachering KAM

De afdeling KAM van Tritium Advies voert regelmatig opdrachten uit op basis van detachering. Zowel bedrijven als overheden hebben met regelmaat behoefte aan een tijdelijke of structurele ondersteuning op dit vlak binnen de eigen organisatie. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de functie van KAM-coördinator binnen bedrijven of die van kwaliteitsmanager, vergunningverlener, handhaver of milieuspecialist bij de overheid.

Detachering KAM Coördinator

Het belang van een goede KAM coördinator bij uw bedrijf mag niet onderschat worden. KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een professionele medewerker die deze KAM-taken voor u op zich neemt kan u veel geld besparen, en een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid bij uw bedrijf. Het is niet voor elk bedrijf mogelijk om altijd een fulltime KAM coördinator in dienst te hebben. In een dergelijk geval is detachering van KAM coördinator en expert een goed idee. U heeft bij het detacheren van een KAM coördinator toch een professional in dienst die alle kennis heeft, maar die u niet volledig in dienst hoeft te houden. Bij Tritium Advies hebben we KAM coördinators in dienst die een belangrijke bijdrage aan uw bedrijf kunnen leveren.

Meer weten?

Is er binnen uw organisatie behoefte aan extra ondersteuning op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu? Neem dan gerust contact op met Tritium Advies. Graag maken wij een voorstel op maat voor u.

Contact

John van Engelen

John van Engelen

DGA

Online offerte aanvragen

Vraag nu aan!