#JoinTeamTritium

Onlangs hebben wij een nieuwe website gelanceerd: www.werkenbijtritium.nl! Hier kun je voortaan onze actuele vacatures vinden met onder andere de verhalen van onze medewerkers over hoe het is om bij ons dynamische bedrijf te werken!

Perfecte match

Bij Tritium geloven wij erin dat werk dat bij je past, plezier geeft. Wij werken vanuit ons hart. Om altijd de perfecte match te maken tussen een vacature en een kandidaat hechten wij dan ook veel waarde aan goede arbeidsmarktcommunicatie. Onze nieuwe werkenbijsite gaat hier aan bijdragen. Naast plezier op het werk houden we van aanpakken, van doorpakken en van flink uitpakken. Onze mensen zijn pragmatisch ingesteld en enthousiast. Groeien, jezelf en elkaar blijven stimuleren om verder te komen, dat is typisch iets voor Tritium’ers.

Werkgeluk is erg belangrijk

Bovenstaande waardes zijn terug te vinden op onze nieuwe werkenbijsite. Als centraal wervingsmiddel fungeert de werkenbijsite als ons belangrijkste instrument voor werving en arbeidsmarktcommunicatie. Bij Tritium willen we graag laten zien wie we zijn en hoe het is om bij ons te werken. Want werkgeluk is erg belangrijk. Werkgeluk uit zich in purpose, autonomie, het verschil mogen maken vanuit je talent en hier zichtbare vooruitgang in zien. Bij Tritium Advies sta jij centraal. Wij investeren daarom in jouw persoonlijke ontwikkeling en in groei in employability. Hoe we dit doen? Wij bieden arbeidsvoorwaarden die bij jou passen en die jij naar eigen inzicht kunt samenstellen. Waar wacht je nu nog op? Ga snel naar www.werkenbijtritium.nl en solliciteer vandaag nog op jouw droombaan!

Werken bij Tritium