Over Tritium »

Welkom bij milieuadviesbureau Tritium; alles onder één dak

Tritium Advies is een landelijk opererend milieuadviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren, overheden en organisaties met vraagstukken op het gebied van bodem, water, lucht, geluid & bouwfysica, kwaliteit arbo & milieu, asbestonderzoek, ecologie en ruimtelijke ordening.

Centraal in onze werkwijze staan onze focus op resultaat en een hoog serviceniveau. Legt u een vraagstuk bij ons neer, dan nemen wij uw zorgen graag volledig uit handen. Ons team van professionals is hierbij onze belangrijkste troef.

De kracht van Tritium Advies is dat we naast op zichzelf staande (milieu)onderzoeken, ook een ruimtelijk plan compleet van A tot Z kunnen verzorgen en begeleiden. Dit biedt u de volgende voordelen:

  • Duidelijke communicatie. U heeft een vast aanspreekpunt, dit betekent korte lijnen en snel schakelen.
  • Tijdswinst. Met het hele proces in beeld, kunnen wij nog efficiënter werken.
  • Financieel voordeel. We bewaken gedurende het hele traject de totale kosten.

Hoe werkt dat in de praktijk? Een voorbeeld:

Stel, u wilt een bedrijf beginnen op een bepaalde locatie. In zo’n geval kunt u te maken krijgen met een wijziging van het bestemmingsplan (ruimtelijke ordening), onderzoeken om eventuele verontreinigingen te lokaliseren en/of in beeld te brengen (bodem-, water-, asbest– en luchtonderzoek), aan te vragen vergunningen en ontheffingen (vergunningverlening).

Tritium Advies kan u in dit hele traject op al deze gebieden van het juiste advies voorzien.

Daarnaast kunnen wij u helpen met allerlei zaken op het gebied van kwaliteit (managementsystemen), veiligheid en arbeidshygiëne (veiligheid en arbo).

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u vandaag nog in op de Tritium nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwste wet & regelgeving
  • Relevante aanbiedingen & unieke tips
  • Nieuwe vacatures & nog veel meer