...

Borging dienstverlening »

Tritium Advies: hoe wij werken

De opdrachten die Tritium uitvoert bevatten een grote variëteit. Ongeacht de grootte van de opdracht, wilt u ervan verzekerd zijn dat wij altijd de juiste mensen én dezelfde hoogstaande kwaliteit leveren, afgestemd op de wensen van uw organisatie. Die zekerheid geven wij u. Wij investeren altijd in een vast projectteam dat u en uw organisatie door en door kent. Door te werken met de nieuwste innovaties op het gebied van automatisering, voorkomen we menselijk falen tijdens de uitvoering. Zo borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en weet u zeker dat we een constante kwaliteit leveren.

Altijd de juiste mensen met de juiste kennis

Om te voorkomen dat wij u bij elke opdracht opnieuw naar uw wensen en eisen moeten vragen, vinden wij het belangrijk dat onze mensen uw organisatie door en door kennen. Tegelijkertijd willen wij u ontzorgen door altijd per opdracht een expert te kiezen die hier het beste bij past. Wij geven hier als volgt invulling aan:

  • Vast team. Bij grotere projecten werkt Tritium Advies met een vast team van projectleiders op een contract. Voor algemene zaken zal één van de projectleiders als vast aanspreekpunt voor u worden aangewezen. Hierdoor leren onze projectleiders uw organisatie kennen, waardoor zij u maximaal kunnen ontlasten.
  •  80 specialisten. Wij hebben ca. 80 specialisten in vaste dienst (elk met hun eigen expertise). Op basis van uw opdracht zoekt een projectleider uit het vaste team samenwerking met een specialist die het beste bij uw vraag past. Hierdoor betrekken wij altijd een deskundige bij uw opdracht.

Zo borgen we de kennis en deskundigheid van onze mensen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de geldende normeringen en laatste ontwikkelingen in de markt. Daarom besteden onze medewerkers veel tijd aan kennisvergaring en ontwikkeling. In die tijd wonen ze cursussen bij en geven vakspecialisten en juristen interne sessies om kennis te delen en te borgen (bijvoorbeeld: sessies over PFAS, de Omgevingswet of de ontwikkelingen en interpretatie van normdocumenten). Als lid van de Schreursgroep, een organisatie gespecialiseerd in milieu, veiligheid en automatisering, ontvangen we één keer per kwartaal informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zo borgen we de deskundigheid van onze mensen en de kwaliteit van onze dienstverlening.

We werken veilig of niet

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden in het milieu hebben we regelmatig te maken met potentiëel gevaarlijke situaties. Ook worden onze veldmedewerkers blootgesteld aan andere risico’s, zoals verkeer, gereedschappen en bouwterreinen. Om de veiligheid van onze mensen te borgen, organiseren we één keer per maand een toolbox waarin we hen leren de gevaren in het veld te herkennen, te minimaliseren en te voorkomen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op de Tritium nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwste wet & regelgeving
  • Relevante aanbiedingen & unieke tips
  • Nieuwe vacatures & nog veel meer