...

Lidmaatschappen »

Bouw Advies Instituut (BAI)

Het Bouw Advies Instituut, vaak afgekort tot ‘BAI’, biedt op één locatie opdrachtgevers de mogelijkheid om van professionals uit de bouw kennis, informatie en advies op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste mensen, beschikbaar te krijgen. Door een flexibele organisatiestructuur en flexibele samenwerkingsverbanden voeren de deelnemende partijen onafhankelijk regie over bouwgerelateerde projecten, op maat gemaakt naar gelang de behoefte van de opdrachtgever.

bouwadvies instituut

Binnen Tritium is Miranda van de Ven actief bij het Bouw Advies Instituut te Gemert.

Meer lezen over het Bouw Advies Instituut?

Ga naar de BAI website

VVMA

De VVMA is een branchevereniging voor bedrijven die zich bezighouden met het uitvoeren van (milieu)advieswerk met het werkgebied ‘bodem’. De kerntaken van het VVMA zijn: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice. Concreet vertaalt dit zich in het vertegenwoordigen van de branche bij de overheid, certificerende instellingen, onderwijs en andere gremia; het verstrekken van informatie aan de leden en aan de buitenwacht en dienstverlening aan de leden en het organiseren van de netwerkfunctie.

Logo-VVMA

Binnen Tritium is John van Engelen het aanspreekpunt voor het VVMA.

Meer lezen over het VVMA?

Ga naar de VVMA website

VOAM

VOAM is de brancheorganisatie voor asbestonderzoeksbedrijven en adviesbureaus en staat voor Vereniging voor Onderzoek en Advies Milieugevaarlijke stoffen. De bij VOAM aangesloten onderzoeks- en adviesbureaus streven een eenduidig hoog kwaliteitsniveau na op het gebied van asbest en andere milieugevaarlijke stoffen. VOAM zal als spreekbuis van deze bedrijven fungeren en zal een krachtige stem in de asbest- en milieubranche zijn.

logo-voam

Binnen Tritium is Stein Coenen het aanpsreekpunt voor het VOAM.

Meer lezen over het VOAM?

Ga naar de VOAM website