Stan Francken nieuwe rol als projectleider

Hij is één van de vertrouwde gezichten binnen Tritium Advies: Stan Francken. Wellicht hebt u in de afgelopen jaren weleens contact met Stan gehad, aangezien hij als planner gedurende vijf jaar de gehele planning van onze veldploeg voor zijn rekening heeft genomen. Hoewel Stan zijn werk altijd met veel liefde heeft gedaan, bleef een functie als projectleider lonken. Daar dachten we als Tritium graag in mee. Deze zomer zijn we daarom op zoek gegaan naar een goede vervanger, die vonden we in Laurens van der Linden. Inmiddels heeft Stan al zijn plannerswerkzaamheden aan Laurens overgedragen en richt hij zich helemaal op zijn rol als projectleider bodem binnen Tritium Advies.

Onze nieuwe planner: Laurens van der Linden

Plannen is niets nieuws voor Laurens van der Linden. Met ruim twintig jaar ervaring als planner in de audiovisuele branche is hij gepokt en gemazeld als het op het plannersvak aankomt. Laurens: “Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden in het veld, ben ik de afgelopen periode veel op pad geweest met de veldploeg. Die dagen buiten, in combinatie met de begeleiding van Stan, maken dat ik helemaal klaar ben voor mijn nieuwe functie als planner bij Tritium.”

Hebt u een vraag met betrekking tot de veldwerkplanning van uw project? Neem dan gerust contact op met Laurens, hij helpt u graag verder.

Nieuwe Planner

Vergelijkbaar Nieuws

Volg hier meer bodem nieuws!