Öko-Care is Tritium Advies

Twee jaar geleden werd asbestinventarisatiebureau Öko-Care, na een overname, een zusteronderneming van Tritium Advies. Het gebruikmaken van elkaars expertise resulteerde in een steeds nauwere samenwerking. Vandaag de dag versterken onze adviseurs elkaar in het vinden van duurzame oplossingen op het gebied van bouwen, asbest en milieu. Als één organisatie werken we aan een schone en veilige woon-, werk- en leefomgeving. En dat is vanaf 1 januari 2019 ook terug te zien in onze gezamenlijke naam: Öko-Care is Tritium Advies! Öko-Care en Tritium werken al jaren intensief samen aan een schone, veilige woon, werk en leefomgeving. Door samen te gaan als Tritium Advies, geloven we dat we hierin nog grotere stappen kunnen zetten.

Wat verandert er voor u?

Laten we u direct geruststellen: in onze dienstverlening aan u verandert niets. De voorwaarden die we met u hebben afgesproken, blijven hetzelfde. Net zoals alle bestaande afspraken. Kortom, u kunt gewoon blijven rekenen op het beste advies! Eigenlijk verandert er voor u heel weinig. Wel behoort asbestinventarisatie hiermee nu tot één van onze vaste expertises. Dit maakt deze dienst nog sneller en eenvoudiger in te passen in onze bestaande dienstverlening. Hierdoor kunnen wij erg snelle asbestinventarisaties uitvoeren.

Team Tritium Asbest, aangenaam!

Trots als we zijn op ons nieuwe bedrijfsonderdeel, stellen we graag onze nieuwe collega’s aan u voor!

Vanuit onze vestiging in Rijkevoort voorziet ons team van asbestdeskundigen met name gemeentes, overheidsinstellingen en bedrijven, maar ook particulieren, van gedegen asbestinventarisaties. Met meer dan 3.500 soorten toepassingen kan asbest in de meest uiteenlopende materialen voorkomen. Het duurt dan ook wel even voordat je jezelf een echte asbestexpert kunt noemen. Tritium Asbest bestaat, naast Teamleider Arno Smits en project medewerker Kiona de Bruijn uit milieuadviseurs en asbestdeskundigen Jan van Daal, Albert Klarenberg, Stein Coenen en DIA’s (Deskundig Inventariseerders Asbest) Antoine Schraven, Maarten van Maurik en Cefas Nieuwenhuis

Samen zijn zij goed voor meer dan 150 jaar aan asbestkennis. Heeft u een vraag op het gebied van asbest? Stel hem gerust aan onze experts!

”Samen gaan we op weg naar een slimme, duurzame toekomst”

Teamleider Öko-Care
Öko-Care wordt Tritium