Duurzame toekomst

Twee jaar geleden werd asbestinventarisatiebureau Öko-Care, na een overname, een zusteronderneming van Tritium Advies. Het gebruikmaken van elkaars expertise resulteerde in een steeds nauwere samenwerking. Vandaag de dag versterken onze adviseurs elkaar in het vinden van duurzame oplossingen op het gebied van bouwen, asbest en milieu. Als één organisatie werken we aan een schone en veilige woon-, werk- en leefomgeving. En dat is vanaf 1 januari 2019 ook terug te zien in onze gezamenlijke naam:

Öko-Care wordt Tritium Advies!

Waar kunt u op blijven rekenen?

Als Tritium Advies blijven we u voorzien van gedegen advies. Met meer dan 60 vakspecialisten helpen we u graag bij vraagstukken op het gebied van bodem-, water,- lucht- en asbestonderzoek, geluid & bouwfysica, ruimtelijke ordening, ecologie en kwaliteit, arbo & milieu. Al die disciplines onder één dak maken dat we u goed en snel kunnen voorzien van het juiste advies. Dat werkt wel zo prettig en bespaart u kosten.

Dit gaan we extra doen

We maken snellere stappen naar een asbestvrije toekomst. Met het samenvoegen van Öko-Care bij Tritium hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Zo kunnen wij u nog beter voorzien van slimme, duurzame oplossingen die bijdragen aan een prettig, veilig en gezond leefklimaat.

Team Tritium Asbest, aangenaam!

Trots als we zijn op ons nieuwe bedrijfsonderdeel, stellen we graag onze nieuwe collega’s aan u voor!

Vanuit onze vestiging in Rijkevoort voorziet ons team van asbestdeskundigen met name gemeentes, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen en bedrijven, maar ook particulieren, van gedegen asbestinventarisaties. Met meer dan 3.500 soorten toepassingen kan asbest in de meest uiteenlopende materialen voorkomen. Het duurt dan ook wel even voordat je jezelf een echte asbestexpert kunt noemen. Tritium Asbest bestaat, naast Teamleider Arno Smits en project medewerker Kiona de Bruijn uit milieuadviseurs en asbestdeskundigen Jan van Daal, Albert Klarenberg, Stein Coenen en DIA’s (Deskundig Inventariseerders Asbest) Antoine Schraven, Maarten van Maurik en Cefas Nieuwenhuis.

Samen zijn zij goed voor meer dan 150 jaar aan asbestkennis. Heeft u een vraag op het gebied van asbest? Stel hem gerust aan onze experts!

Samen gaan we op weg naar een slimme duurzame toekomst

Arno smits

ing. A. (Arno) Smits
Teamleider Asbestinventarisaties

Öko-Care wordt Tritium Advies