Nadat in september 2020 de samenwerking al was beklonken is er een nieuwe stap gezet: de twee organisaties gaan vanaf 4 april 2022 ook letterlijk samen werken vanuit de gloednieuwe vestiging in Breda. De kennis van zaken op gebied van milieu, duurzaamheid en veiligheid kan nog makkelijker worden uitgewisseld wat klanten moeten gaan merken in nog kortere lijnen. Het pand waarin Tritium en TOP-Consultants gaan zitten voldoet daarbij ook aan de BENG-normen en is dus een bijna energie neutraal gebouw. Dit in het kader van duurzaamheid waar beide partijen flink op inzetten, nu en komende jaren.

Een prettige plek voor medewerkers en bezoekers

Het nieuwe onderkomen geeft namelijk flink wat voordelen ten opzichte van het huidige pand, zo komt er meer plek voor (nieuwe) collega’s – waaronder die van TOP-Consultants – en is het een stuk duurzamer vormgegeven en gebouwd, zowel van binnen als van buiten. Daarbij is het ook een stuk beter bereikbaar, voor zowel klanten als voor medewerkers. Het nieuwe gebouw beschikt over 34 vaste werkplekken en daarnaast nog een aantal flexwerkplekken

Duurzaam gebouw

Op gebied van duurzaamheid is niet bespaard. Zo’n 70 tot 80% van het materiaal wat is gebruikt voor de bouw van het nieuwe pand is herbruikbaar of is uit recycling afkomstig. Van de stoffen en materialen die in het interieur worden gebruikt, is exact bekend wat de oorsprong is. De samenwerking met de projectinrichters van Van den Corput was hierin van belang.

Daarbij liggen er onder andere 72 zonnepanelen op het dak van het pand, zijn er laadpalen voor elektrische voertuigen, een warmteterugwin-installatie en natuurlijk zeer goede isolatie. Ook is er zoveel mogelijk gekeken naar lokale samenwerkingen om de lokale economie te steunen en tegelijkertijd de uitstoot van transport zo laag mogelijk te houden.

Directeur John van Engelen: “Ik kan namens Tritium en Top-Consultants medewerkers praten als ik zeg dat we trots op deze nieuwe stap en dit duurzame onderkomen. We kijken er naar uit om oude en nieuwe klanten en relaties hier te ontvangen. Zoals het hoort in Breda: de koffie staat altijd klaar!”

John van Engelen

Onze nieuwe uitvalsbasis in Breda sluit naadloos aan bij wie we zijn en waar we voor staan: een open, no nonsense organisatie met oog voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en duurzaamheid

Tritium en TOP samen
John en Nico

Werken bij de Tritium Advies

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, energie en duurzaamheid, externe veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest. We zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s voor ons gloednieuwe pand in Breda!

Bekijk vacatures