“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Veel onderzoeksvragen die we als Tritium Advies krijgen, komen voort uit de aankoop, verkoop of geplande (her)ontwikkeling van onroerend goed. Hierbij adviseren we opdrachtgevers onder andere op het gebied van bodem, geluid & bouwfysica, ecologie en ruimtelijke ordening. Goed bouw- of milieukundig advies schept duidelijkheid en helpt bij het maken van slimme keuzes. En dat is precies wat onze nieuwe samenwerkingspartner Perwijs vastgoedadvies ook doet, alleen dan op juridisch vlak!

Perwijs vastgoedadvies

Met deze en andere juridische vragen kunnen opdrachtgevers van Tritium Advies vanaf nu terecht bij Perwijs vastgoedadvies, het adviesbureau van vastgoedadvocaat Nanda de Wilde, specialist in bouw-, huur- en appartementsrecht, onroerend goed en projectontwikkeling.

Perwijs Vastgoedadvies behandelt alle juridische aspecten rondom de aankoop, verkoop, ontwikkeling of verhuur van vastgoed. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op begeleiding bij het traject van onderhandelen over en afsluiten van een vastgoedcontract. Perwijs beoordeelt koopcontracten, brengt risico’s in kaart en dekt deze af. En dreigt er een juridisch conflict? Dan is Perwijs een ervaren partner op het gebied van bemiddeling en procesvoering. Al wil eigenaresse Nanda procederen met haar aanpak juist voorkomen.

Duidelijkheid vooraf

In de begeleiding van Perwijs speelt communicatie een belangrijke rol. Nanda: “Ik denk mee met de klant en benoem onduidelijkheden of risico’s om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Zo adviseer ik aannemers over risico’s op het gebied van aansprakelijkheid. Want wat als er tijdens de bouw asbest wordt gemeld en deze komt stil te liggen, wie draait er dan op voor deze onverwachte kostenpost? Dit soort risico’s moeten voorafgaand aan een project duidelijk zijn.”

Perfecte match

Met de samenwerking tussen Tritium Advies en Perwijs vastgoedadvies snijdt het mes aan twee kanten: opdrachtgevers van beide partijen kunnen rekenen op snel en deskundig advies op juridisch of milieukundig vlak. Zo profiteren cliënten van Perwijs van de brede onderzoekkennis van Tritium Advies, en kan er snel geschakeld worden wanneer er bijvoorbeeld aanvullend onderzoek ten behoeve van een vergunningsaanvraag nodig is.

Andersom heeft Tritium via Perwijs direct toegang tot een juridische vraagbaak en bij grotere vraagstukken of dreigende conflicten zijn de lijnen naar juridische bijstand kort. Nanda zelf zegt hierover: “Ik lever graag goed werk vanuit mijn eigen specialisme en hanteer daarbij een praktische insteek. Die aanpak past heel goed bij de werkwijze van Tritium.”

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat Tritium en Perwijs voor uw vastgoedproject kunnen betekenen? Neem contact op met Tritium via info@tritium.nl of bel 088 44 02 900.

Nanda de Wilde - Perwijs