Privacy verklaring »

Privacy verklaring

Welkom op de website van Tritium Advies

Tijdens uw bezoek aan onze website struint u mogelijk door verschillende pagina´s, omdat u meer wilt weten over bodemonderzoek of omdat u benieuwd bent naar vacatures bij Tritium Advies. U vraagt wellicht een offerte aan of stelt een vraag via ons contactformulier. Zo kan het zijn dat u tijdens uw bezoek aan onze website verschillende gegevens achterlaat.

Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren. Zo weet u precies waarom het bewaren van uw gegevens soms handig is, voor ons en voor uzelf.


Uw persoonsgegevens

Maakt u gebruik van de diensten van Tritium Advies, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)


Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?
Tritium Advies bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u Tritium een opdracht tot een advies of onderzoek heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.

Hoe lang bewaart Tritium Advies uw gegevens?
Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. Gegevens na een advies- of onderzoeksopdracht blijven bewaard.

Uw gegevens aan derden
Tritium Advies behandelt uw gegevens met zorg. Wij verstrekken deze alléén aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van uw opdracht aan ons, of wanneer dit moet volgens de wet.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij
Op de website www.tritium.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Tritium Advies B.V. gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe www.tritium.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Tritium Advies heeft hier geen invloed op. Tritium Advies geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.tritium.nl oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@tritium.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiligen
Tritium Advies B.V.  neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Tritium Advies maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Klacht
Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door Tritium verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@tritium.nl. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop Tritium Advies met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

www.tritium.nl is een website van Tritium Advies B.V.

Heeft u vragen over deze privacyverklaring? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. U kunt ons hierover bereiken via het telefoonnummer 088 – 44 02 900 of stel uw vraag via info@tritium.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf u, net als vele anderen, vandaag nog in op de Tritium nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwste wet & regelgeving
  • Relevante aanbiedingen & unieke tips
  • Nieuwe vacatures & nog veel meer