Referentieprojecten Tritium »

Bodemonderzoek Tritium Advies

Bodemonderzoek projecten

Onze specialisten houden zich bezig met alles wat met de milieuhygiënische en civieltechnische eigenschappen van de bodem te maken heeft.

» Bekijk hier de bodemprojecten

Water- & lucht projecten

Onze afdeling water & lucht heeft veel ervaring op het gebied van water- en luchtonderzoek en geeft advies op het gebied van watermetingen en luchtkwaliteit.

» Meer over Water- & Luchtonderzoek

Asbest projecten

Voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, sloopbedrijven, projectontwikkelaars en gemeenten voert Tritium diverse asbestonderzoeken uit.

» Asbest onderzoek

KAM projecten

De KAM-afdeling binnen Tritium adviseert bedrijven omtrent de kwaliteit, arbeidsomstandigheden (werkplekonderzoek) en de zorg voor het milieu.

» Dienstverlening KAM

Geluid en bouwfyscia projecten

De afdeling geluid en bouwfysica houdt zich bezig met onderzoek en advisering ten aanzien van het woon-, werk- en leefklimaat.

» Geluid en bouwfysica

Ruimtelijke ordening projecten

De specialisten van de afdeling ruimtelijke ordening weten alles over het planmatig inrichten en benutten van de leefruimte.

» Alles over ruimtelijke ordening

Een overzicht van onze diensten?

Wij ondersteunen bedrijven, particulieren en overheden met verschillende vraagstukken en onderzoeken. Ons uitgangspunt daarbij is de zorgen van onze klant volledig uit handen te nemen. De kracht van Tritium is dat we naast op zichzelf staande (milieu)onderzoeken ook een ruimtelijk plan compleet van A tot Z kunnen verzorgen en begeleiden. Geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op