Referentieprojecten Tritium »

Bodemonderzoek Tritium Advies

Bodem projecten

Onze specialisten houden zich bezig met alles wat met de milieuhygiënische en civieltechnische eigenschappen van de bodem te maken heeft.

» Bekijk hier de bodemprojecten

Water projecten

Onze afdeling water heeft veel ervaring op het gebied van wateronderzoek en geeft advies op het gebied van afvalwater & watermetingen.

» Meer over Wateronderzoek

Lucht projecten

Onze afdeling lucht heeft veel ervaring op het gebied van luchtonderzoek en geeft advies op het gebied van emissiemetingen en luchtkwaliteit.

» Meer over luchtonderzoek

Asbest projecten

Voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, sloopbedrijven, projectontwikkelaars en gemeenten voert Tritium diverse asbestonderzoeken uit.

» Asbest onderzoek

Geluid projecten

De afdeling geluid houdt zich bezig met onderzoek en advisering ten aanzien van het bouw en ruimte akoestiek en horeca- en industrielawaai.

» Geluid projecten

Bouwfyscia projecten

De afdeling bouwfysica houdt zich bezig met onderzoek en advisering ten aanzien van het woon-, werk- en leefklimaat.

» Bouwfysica

KAM projecten

De KAM-afdeling binnen Tritium adviseert bedrijven omtrent de kwaliteit, arbeidsomstandigheden (werkplekonderzoek) en de zorg voor het milieu.

» Dienstverlening KAM

Ruimtelijke ordening projecten

De specialisten van de afdeling ruimtelijke ordening weten alles over het planmatig inrichten en benutten van de leefruimte.

» Alles over ruimtelijke ordening

Ecologische projecten

Ons team van ecologen houden zich bezig met verschillende soorten flora en fauna onderzoek zoals de quickscan flora en fauna.

» Alles over ecologisch onderzoek

Een overzicht van onze diensten?

Wij ondersteunen bedrijven, particulieren en overheden met verschillende vraagstukken en onderzoeken. Ons uitgangspunt daarbij is de zorgen van onze klant volledig uit handen te nemen. De kracht van Tritium is dat we naast op zichzelf staande (milieu)onderzoeken ook een ruimtelijk plan compleet van A tot Z kunnen verzorgen en begeleiden. Geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op