Ruimtelijke ordening »

Ruimtelijke ordening

Ruimtelijke ordening is het proces waarbij met een groot aantal spelregels de leefruimte planmatig wordt benut en ingericht. Daarbij wordt rekening gehouden met individuele en gemeenschappelijke belangen. Eenvoudig gezegd, wanneer u een bouwproject wilt realiseren, beoordeelt uw gemeente of uw plannen passen binnen het gemeenschappelijke belang en de beschikbare ruimte. Hiervoor dient u een bestemmingsplan in.

Bij het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is, naast het beleid en de juridische kant van het verhaal, ook de omgeving van groot belang. De diverse aspecten dienen in dit kader zorgvuldig te worden bekeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Uw bestemmingsplan van a tot z geregeld

Vanaf de ontwerpfase tot en met de inwerkingtreding van het nieuwe bestemmingsplan staat Tritium Advies u graag bij om uw ruimtelijke plannen in goede banen te leiden. Wij kunnen voor u het totale projectmanagement verzorgen en voeren bovendien de benodigde (milieu-)onderzoeken voor u uit. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntere doorloop van uw ruimtelijke plannen maar levert u ook een besparing in eventuele onderzoekskosten op.

Hulp nodig bij uw ruimtelijke plannen?

Wilt u graag weten wat Tritium Advies voor uw ruimtelijke project kan betekenen? Neem contact op met een van onze ruimtelijke adviseurs. Of vraag direct een offerte aan.

Contact

Lonneke Michielsen

Lonneke Michielsen

Senior projectleider RO

Online offerte aanvragen

Vraag nu aan!