...

Projectmanagement Ruimtelijke Ordening »

Projectmanagement van A tot Z

Een project binnen de fysieke leefomgeving wordt in steeds hogere mate complex en dynamisch. Dat neemt toe door het aantal betrokken partijen en vanwege de terugtrekkende rol van de  overheid, die het initiatief overlaat aan marktpartijen en maatschappelijke partners. Door de snelle ontwikkeling van bijvoorbeeld de nieuwe Omgevingswet neemt de complexiteit ook toe en is het up to date houden van kennis noodzakelijk.

One-stop-shopping

Tritium Advies heeft een breed team van specialisten in huis om u bij elk ruimtelijk vraagstuk te ondersteunen. Stuk voor stuk professionals die hun vak verstaan: planologen, stedenbouwkundigen, milieudeskundigen, bodemdeskundigen, asbestdeskundigen, geluidsspecialisten en ecologen. Met onze integrale aanpak adviseren wij u dan ook van begin tot eind in verschillende fasen van ruimtelijke ontwikkelingen.

Wij brengen partijen bij elkaar

Een ruimtelijke ontwikkeling kun je niet alleen realiseren. Overheden, marktpartijen, ondernemers, bewoners: zomaar enkele partijen die rekening met elkaar moeten houden. Dat betekent dat er overlegd en samengewerkt moet worden, dat plannen worden aangepast en dat er opnieuw overlegd wordt. Als projectleider fungeren wij als gesprekspartner voor alle betrokken partijen. Wij kunnen een participatietraject opzetten en begeleiden. Door wensen en ambities met elkaar te delen verbinden we verschillende belangen met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat plannen realistisch en succesvol zijn.

Wij nemen alles uit handen

Met onze kennis van ruimtelijke ordening – van initiatief tot uitvoering – kunnen wij een project van begin tot eind managen binnen de gestelde kaders. In combinatie met de open houding en de helikopterview van onze projectleiders leidt dit tot het gewenste resultaat. Door het einddoel duidelijk in het vizier te houden werken we snel en efficiënt, zonder daarbij de belangen van onze opdrachtgever en andere betrokkenen uit het oog te verliezen. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Contact

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het succesvol begeleiden van ruimtelijke projecten. Meer weten? Neem contact op met onze één van onze ruimtelijke adviseurs óf vraag direct een offerte aan.

Contact

Frans vd Borne

Frans van den Borne

Senior projectleider RO

Offerte aanvragen

Vraag nu aan