Op 6 september 2015 vindt weer het fietsevenement Ride for the Roses (RFTR) plaats, dit keer in Aalsmeer. Onze collega Luuk Peeters neemt dit jaar deel aan dit evenement. Hij zal op zondag 6 september de 100 km tocht rijden, maar daarnaast zal hij de dag ervoor ook deelnemen aan de pre-ride. Deze pre-ride zal worden gefietst vanuit Weert naar Aalsmeer; een tocht van ruim 180 km!

Het doel van deze fietstocht is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Het personeel van Tritium Advies B.V. steunt Luuk bij zijn actie en heeft inmiddels een donatiepot geplaatst. Om dit kracht bij te zetten heeft de directie van Tritium besloten om het geld dat door het personeel wordt ingelegd te verdubbelen!

Daarnaast wil Tritium dit evenement ook onder de aandacht brengen bij haar klanten. Hiervoor is een leuke actie bedacht. Elk bedrijf of partij die een financiële bijdrage doet, ontvangt van Tritium Advies een leuke attentie.

Doneren

Maak ook een vuist tegen kanker en steun Luuk in deze sportieve uitdaging. Ga naar de  website en doneer! LET OP: Vermeld bij ‘naam donateur’ ook even de ‘naam’ en ‘woonplaats’.

Alvast hartelijk dank voor de donatie!

(St)rijd mee tegen kanker!

Let’s Ride!

Ride for the roses