De feestdagen zijn in zicht en 2022 komt eraan! Vanwege het coronavirus was 2021 opnieuw een bewogen jaar; een reden waarom we juist graag weer vooruit kijken. Toch willen we ook stilstaan bij alles wat er bij Tritium is gebeurd en bereikt in 2021. We werkten als team hard, heel hard, aan veel moois. En hoewel het moeilijk kiezen is, delen we hieronder een kort overzicht met de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen in 2021!

Integratie zusterbedrijf TOP-Consultants

Tritium Advies en Top-Consultants zijn sinds september 2020 officieel zusterbedrijven. Het afgelopen jaar stond dan ook in het teken van de integratie en het beginnen benutten van de gebundelde krachten. Door de intensieve, strategische samenwerking, verzekerden en versterkten we in 2021 de continuïteit van onze dienstverlening. We steken momenteel veel tijd en energie in het doorvoeren van verbeteringen en het samenvoegen van onze werkzaamheden en teams. We weten zeker dat de samenwerking in 2022 zal leiden tot meer innovatie en een vollediger dienstenaanbod voor onze klanten.

Corona en de aanpassingen

Ondanks de hoge vaccinatiegraad in Nederland is het coronavirus momenteel nog niet weg te denken. Versoepelingen en maatregelen komen en gaan in golfbewegingen. Voor ons betekent dit, zoals voor iedereen, aanpassen en vooral: veel thuiswerken – net als vorig jaar. Ook onze organisatie raakt eraan gewend. Iedereen weet inmiddels de inbelknop in Microsoft Teams te vinden. Door onze werkwijzen aan te passen aan de huidige mogelijkheden hebben we onze klanten net zo goed kunnen bedienen als andere jaren.

Tritium in Top-50 ingenieursbureaus

Het vertrouwen van onze klanten en een bijdrage aan mens, die en milieu zijn belangrijke drijfveren voor wat wij doen. We waren dan ook blij verrast toen we onlangs de erkenning kregen dat we – dankzij deze drijfveren – nu het 47e grootste ingenieursbureau van Nederland zijn. Tritium Advies is in 2021 dus een van de top-50 ingenieursbureaus van Nederland! Dat klinkt goed, en voelt als een prachtige beloning na jaren hard werken.

Prachtprojecten in 2021

Eén blik op het overzicht van onze projecten op de kaart hiernaast zegt genoeg: als onderzoek- en adviesbureau zijn we in heel Nederland actief om onze klanten te helpen bij het oplossen van de complexe uitdagingen van deze tijd. Vanuit een netwerk van vijf vestigingen werken onze 75 specialisten en adviseurs aan een betere leefomgeving voor iedereen, voor nu en later.

Wij voeren jaarlijks ruim 2.500 projecten op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid uit. In deze projecten streven wij ernaar om zo waardevol mogelijk te zijn in al onze samenwerkingen. Dit betekent duurzame oplossingen voor de maatschappij, klantwaarde voor onze opdrachtgevers en kansen bieden voor talentontwikkeling voor onze medewerkers. Hier, op onze nieuwspagina, kunt u over veel van onze mooie projecten lezen.

Bedankt en tot volgend jaar!

Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking met u in het afgelopen jaar, maar zien vooral uit naar wat 2022 ons gaat brengen. Laten we samen verder bouwen aan een waardevolle toekomst! Namens het hele team wenst Tritium Advies u, en iedereen om u heen, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Werken bij Tritium

Tritium Advies is een open no-nonsense organisatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Bekijk nu onze vacatures