Naar onderzoek van Technisch Weekblad (TW)

Ieder jaar, kort voor de zomer, publiceert TW een lijst met de 50 grootste onderzoek- en ingenieursbureaus van Nederland. Gerangschikt op omzet, maar ook met gegevens over onder andere het aantal werknemers en de winst. Tritium Advies heeft dit jaar voor het eerst meegedaan met het onderzoek van TW. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat Tritium op de 52ste plaats terecht is gekomen.

“2019 was een goed jaar” aldus John van Engelen, directeur van Tritium Advies. “We hebben een omzetstijging van meer dan 20% gerealiseerd. Het is jammer dat we net buiten de TW Top 50 vallen. Desondanks ben ik enorm trots op het resultaat en de groei die we met zijn allen hebben kunnen realiseren! Een dikke pluim voor al onze medewerkers, zonder hen was dit niet gelukt.”

Grote ingenieursbureaus aan de leiding

Uit de cijfers van de TW Top 50 Ingenieursbureaus blijkt dat over het algemeen de wereldwijde omzet bij de Nederlandse advies- en ingenieursbureaus het afgelopen jaar wederom is gestegen. In vergelijking met het jaar daarvoor is de groei iets minder exponentieel toegenomen. De grotere ingenieursbureaus hebben het meest kunnen profiteren van de groei.

Meer weten?

Lees hier het hele artikel van TW over de advies- en ingenieursbureaus van Nederland in 2020. Liever direct de TW Top 50 lijst van Nederlandse advies- en ingenieursbureaus bekijken? Kik dan op de button hieronder!

Top 50 ingenieursbureaus Nederland 2020

Bron: Technischweekblad.nl, geraadpleegd maandag 22 juni 2020.
Afbeelding: Technischweekblad.nl

Top 50 ingenieursbureaus