Mainfreight is een beursgenoteerd logistiek- en transportbedrijf. Als wereldwijde logistiek dienstverlener biedt Mainfreight geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen aan. Mainfreight heeft, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa, wereldwijd een sterke positie. In Nederland heeft het bedrijf meerdere vestigingen, waaronder 2 BRZO locaties in ’s-Heerenberg en Zaltbommel.

De komende jaren gaat Tritium Advies in samenwerking met de collega’s van zusterbedrijf TOP-Consultants, met Mainfreight samen werken omtrent vraagstukken op het gebied van externe veiligheid, ‘compliance’ en milieu- en kwaliteitssystemen binnen Mainfreight.

John van Engelen, directeur Tritium Advies is erg tevreden met de samenwerking: “Mainfreight is een prachtige opdrachtgever met wie wij graag samenwerken. Kwaliteit, – Milieu- en Veiligheidsbeheer zijn geschreven met een hoofdletter bij Mainfreight omdat het de kern vormt van hoe zij hun dagelijkse activiteiten uitvoeren. Wij zijn erg trots dat wij samen met zusterbureau Top-Consultants hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren”.

Tritium Advies en TOP-Consultants breiden samenwerking met Mainfreight uit!