Strategische samenwerking moet beide adviesbureaus nóg sterker maken

Onderzoeks- en adviesbureau Tritium Advies, met vijf vestigingen in Nederland waaronder het hoofdkantoor in Nuenen, neemt per 4 september 2020 TOP-Consultants Zuid B.V. uit Etten-Leur op in haar familie. Beide organisaties hebben in Nederland een leidende rol in de advies- en ingenieursbranche en hun activiteiten sluiten perfect op elkaar aan. Door de overname hebben beide organisaties hun klanten, medewerkers en andere belanghebbenden nóg meer te bieden.

TOP-Consultants is in Nederland een toonaangevende partij op het gebied van externe veiligheid (BRZO), risicobeheersing, vergunningen, explosieveiligheid en opslag gevaarlijke stoffen. Met hun expertise kan het Tritium Advies, een multidisciplinair onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid, nóg beter en completer maken. John van Engelen, directeur van Tritium Advies: “We halen met TOP-Consultants een speler aan boord die de naam van hun organisatie alle eer aandoet. Door de overname kunnen we onze opdrachtgevers nóg meer waarde bieden. Dat maakt deze nichespeler een zeer aantrekkelijke partij voor ons.”

Nico Kuiper, directeur van TOP-Consultants, laat zich in vergelijkbare bewoordingen uit. “Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten en versterken elkaar. De overname is gunstig voor beide bedrijven; hiermee kunnen we de gezamenlijke ambities nóg beter waarmaken. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar de samenwerking.”

TOP-Consultants blijft vooralsnog opereren onder de eigen merknaam.

Overname Tritium - Top consultants

John van Engelen - Directeur Tritium Advies

John van Engelen

Door de overname kunnen wij onze klanten nóg meer waarde bieden