Een nieuwe uitvalsbasis in Nuenen dat naadloos aansluit bij wie we zijn en waar we voor staan

Met een gestaag groeiend aantal medewerkers en de ambitie om onszelf te blijven ontwikkelen, moest het er van komen: onze hoofdvestiging in Nuenen gaat verhuizen. Per 8 maart aanstaande vestigen we ons aan de Collse Heide 48 in Nuenen.

Daar betrekken we een compleet, duurzaam gerenoveerd pand wat in de afgelopen maanden met hulp van een team van eigen collega’s, architectenbureau Arches en aannemingsbedrijf BanBouw op prachtige wijze is vormgegeven en verbouwd. Onze nieuwe uitvalsbasis in Nuenen sluit naadloos aan bij wie we zijn en waar we voor staan: een open, no nonsense organisatie met oog voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en duurzaamheid. #Trots!

De afgelopen maanden is senior adviseur Marc Visschers van Tritium Advies er bijna dagelijks mee bezig geweest: de verbouwing van het nieuwe Tritium-pand aan de Collse Heide. Als projectverantwoordelijke is Marc bij iedere stap in het proces betrokken. Van het ophalen van de ‘werkplekwensen’ van collega’s, tot het vormgeven van de plannen met de architect en de uitvoering hiervan door de aannemer.

Marc: ”Toen we dit pand voor de eerste keer bezochten, zagen we direct mogelijkheden. Want al was het kantoorgedeelte te klein en de hal te groot, het was wel een heel mooi pand. Dus besloten we het flink te verbouwen. Architect Paul Verhorst hielp ons onze ideeën en wensen uit te werken in een plan. Vervolgens hebben we een bouwteam geformuleerd waarin iedere afdeling vertegenwoordigd was. Zo konden we optimaal gebruikmaken van onze eigen kennis, onder andere op het gebied van geluid & bouwfysica.”

Open constructie, meer contact

Waar in het oude pand soms creatief met ruimtes en werkplekken om moest worden gegaan, biedt de nieuwe vestiging weer volop mogelijkheden. In de hal is een verdiepingsvloer aangebracht en extra kantoorruimte gecreëerd. Er zijn vaste werkplekken, flexplekken, sta werkplekken en meer overlegruimtes. Ook gaat met dit pand een belangrijke wens in vervulling: de integratie van het veldwerkteam met het kantoor.

Marc: “De hal van het veldwerkteam bevindt zich nu in het hart van het bedrijf. De werkruimtes staan via glazen wanden in verbinding met de hal waar de veldwerkers in- en uitrijden. Goede geluidsvoorzieningen zorgen ervoor dat er in de kantoorruimtes rustig kan worden gewerkt, terwijl er wel veel meer visueel contact is tussen binnen- en buitendienst. Deze open constructie past bij Tritium Advies als transparante organisatie met korte lijnen.”

Een mix van hergebruik en nieuw

Bij de verbouwing was het uitgangspunt om duurzaam te verbouwen en zoveel mogelijk bestaande elementen te hergebruiken. Zo zijn bestaande kasten op maat vermaakt en werden reeds aanwezige installaties en glazen wanden opnieuw geplaatst. Wel nieuw zijn de wolkenplafonds met LED verlichting. Marc: “Een klein gedeelte van het kantoor en de loods had weinig natuurlijke lichtinval, deze wolkenplafonds zorgen hier voor een unieke, lichte sfeer.”

Collse heide Tritium Advies Nuenen
Collse Heide 48