Na een korte introductie over het onderwerp Besluit bodemkwaliteit legde Marc aan de hand van twee praktijkcases meer uit over de werking van het besluit en het bevoegd gezag en de wetten en normen die hieraan verbonden zijn.

Een interactieve bijeenkomst

Dat het Besluit bodemkwaliteit een belangrijk onderwerp in de bodem is, bleek wel uit de vele reacties tijdens het college. Marc houdt van discussie en op zijn verzoek konden de cursisten alle vragen tussentijds afvuren. Dat leverde een levendige middag op, waarin onder leiding van cursusleider Marie-Jeanne Groffen de cursisten afwisselend geboeid luisterden en vragen afvuurden.

Tritium investeert graag in talent

Als vaste partner van de HAS hogeschool verzorgt Tritium Advies jaarlijks verschillende gastcolleges en excursies voor met name studenten Milieukunde. Dat doen we met alle plezier en natuurlijk besmetten we een nieuwe lichting aankomende milieudeskundigen graag met ons enthousiasme voor bodem. En Tritium Advies gaat nog een stapje verder in het opleiden van jong talent. Zo zijn er verschillende stagemogelijkheden en begeleiden we afgestudeerden bij het opdoen van werkervaring in een juniorfunctie op een van onze expertises.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een stage op het gebied van bodem of een van onze andere expertises, of ben je op zoek naar een baan in de milieuadvieswereld? Bekijk dan snel onze Carrière pagina!

Gastcollege HAS Hogeschool