Bij de uitvoering van ons klanttevredenheidsonderzoek in december 2017 hadden we al aangekondigd per ingevulde enquête een bedrag over te maken de Stichting Natuur & Milieu. Dankzij alle deelnemers aan onze enquête heeft het onderzoek daarom niet alleen goede feedback, maar ook een donatie van €700,- opgeleverd!

Mooie, gezonde en duurzame wereld

Dit bedrag is door Tritium deze week in Utrecht aan Projectleider Energie Peter de Jong en Senior Projectleider Sandra van Kuijk van de Stichting Natuur & Milieu overhandigd. De donatie vormde de aftrap voor een gesprek over de wijze waarop Tritium Advies met haar onderzoeks- en advieskracht kan bijdragen aan het doel van de Stichting Natuur & Milieu: een mooie, gezonde en duurzame wereld.

Stichting Natuur & Milieu

De Stichting Natuur en Milieu houdt zich al meer dan 40 jaar samen met mensen, bedrijven en overheden bezig met het creëren van een wereld waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Door samen met bedrijven duurzame oplossingen te bedenken die aantrekkelijk zijn voor consumenten. Zoals slim en schoon vervoer en duurzaam, gezond en lekker eten.

Een positieve kijk op duurzamer

Tritium Advies steunt de Stichting Natuur & Milieu vanwege haar praktische en positieve insteek. Stichting Natuur & Milieu helpt bij het maken van duurzamere keuzes, door deze tegelijkertijd gemakkelijk, lekker en voordelig te maken. Dat denken in mogelijkheden en het zoeken daarin naar innovatieve oplossingen, is waar Tritium Advies graag haar bijdrage aan levert.

De conclusie na afloop van deze kennismaking: het eerste zaadje voor een duurzame verbintenis is geplant!

Stichting Natuur en Milieu