Samen sterk

Tritium Advies is blij om een bijdrage te kunnen leveren aan verschillende goede doelen. Wij voelen ons betrokken bij de samenleving en zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De zorg voor mens en milieu is dan ook een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Als advies- en ingenieursbureau zien wij het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een socialere samenleving. Vanuit die gedachte ondersteunen wij vanaf nu ook Goodwill.

Goodwill

Goodwill levert een bijdrage aan ontspanning en emotieverwerking bij kinderen met een beperking en mensen met dementie. Elke maand maken ze een ‘Goodwill Day’ mogelijk, waarbij ze kinderdagverblijven en zorgcentra voorzien van aangepast speelgoed, ‘een snoezelruimte’ en/of middelen om dagjes uit te organiseren.

Samen geven we kleur aan de zorg

Bij Tritium Advies hebben we de door ons geselecteerde goede doelen afgestemd op ons beleid. Door onze bijdrage aan Goodwill, willen we ons ‘goede doelen’ netwerk verder uitbreiden. We zijn reeds actief op het gebied van dierenhulp en natuur- en milieubescherming. Met het toevoegen van Goodwill aan ons netwerk, kunnen we nu ook een positieve bijdrage leveren op het gebied van zorg en welzijn!

En we willen meer

We zijn ambitieus en willen met onze medewerkers groeien naar een duurzame organisatie, die in een goede balans aandacht heeft voor people, planet en profit. Alle ideeën en bijdragen hiervoor zijn welkom.

Bezoek Goodwill