Afgelopen zaterdag 25 maart was weer tijd voor een Tritium teamuitje, ditmaal in Nijmegen en georganiseerd door de collega’s van Tritium Asbest.

De middag begon meteen actief, met een prisonbreak. Hierbij moesten in verschillende cellen (dus in gevangenis-setting) spellen goed gespeeld worden om niet het alarm af te laten. Dit zou namelijk de bewakers attenderen, en dat bleek lastig! Gelukkig was het niet voor ‘het eggie’, anders hadden we nu waarschijnlijk alle medewerkers nog in de cel zitten en van daaruit is het lastig advies uitbrengen.

Uitblinkend in teamwerk

Gelukkig werd er wel in veel andere dingen uitgeblonken: er werd bijvoorbeeld goed en bevlogen samengewerkt. Vervolgens volgde een fanatieke bowlingwedstrijd waar Bas van E. de eerste prijs pakte: een prachtige bowling-strandbal. Ook had er misschien wel een baanrecord ingezeten toen collega Bas C. zeven strikes achter elkaar gooide, echter kon die game niet worden afgemaakt.  Collega Daan was de winnaar van ‘de houten spatel’, omdat ‘hij er niets van had gebakken’ (dat zijn uiteraard niet onze woorden, maar die van de bowlingbaan-medewerkers).

Tot slot is de eerder opgedane strategische ervaring toegepast bij de aanval op een gezellige grill waar de dag nog een keer kon worden doorgenomen. Een gezellige en geslaagde Tritium-dag, met dank aan team Asbest!

Team uitje Tritium Advies

Onderdeel worden van ons team?

We hebben meerdere leuke vacatures openstaan, wie weet zit er iets voor je tussen! Kijk op www.werkenbijtritium.nl of klik hier.

Naar onze werken bij website