Tritium Veldwerkbureau »

Veldwerkbureau

Het Tritium veldwerkbureau is dé flexibele schil voor onderzoek- en adviesbureau’s. Bij het Tritium veldwerkbureau kunnen bedrijven ervaren en gekwalificeerde bodemprofessionals inhuren voor de uitvoering van bodemonderzoeken en partijkeuringen, het begeleiden van bodemsaneringen en het waarborgen van veiligheid.

Hoe beter bodemprofessionals elkaar weten te vinden, hoe groter de kans op kruisbestuivingen, nieuwe ideeën en integrale oplossingen. Tritium Advies levert deskundig personeel voor veilig, zorgvuldig en risico gestuurd werken in en met verontreinigde bodem. Dit conform de CROW-publicatie 400 ‘Werken in en met verontreinigde bodem’. Daarnaast leveren wij milieukundige begeleiding ten behoeve van de BRL 6000 (Milieukundige begeleiding van (water-)bodemsaneringen en nazorg).

Het Tritium veldwerkbureau verricht veldwerkzaamheden voor alle soorten onderzoeken in heel Nederland. Van milieuvraagstukken tot machinale werkzaamheden. Wij hebben de mensen, machines, technieken en know-how om ieder project tot een succes te maken.

Lees meer over:

Download brochure veldwerkbureau

Contact

Teun Martens

Teun Martens

Projectleider Bodem