DLP-er inhuren »

DLP-er

Het inhuren van een DLP-er is noodzakelijk wanneer het gaat om het saneren van een verontreinigde bodem, en/of vervuilde waterbodem.

Wanneer er een bodemonderzoek heeft plaats gevonden op uw locatie, en dat onderzoek heeft uitgewezen dat u op uw locatie te maken heeft met bodemverontreiniging of grondwaterverontreiniging, dan is bodemsanering noodzakelijk.  Bij werken in verontreinigde bodem geeft de DLP invulling aan de maatregelen die zijn opgenomen in het V&G-plan uitvoeringsfase/plan van aanpak. De DLP verzorgt hiervoor de noodzakelijke veiligheidskundige registraties

Bij alle werkzaamheden omtrent het verantwoord saneren van de vervuilde bodem of vervuilde waterbodems is, onder andere, de aanwezigheid van een DLP-er verplicht. In Nederland heeft de wet en regelgeving bepaald dat al deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden volgens bepaalde voorschriften. Het toezicht op deze werkzaamheden wordt dan ook gedaan door één van onze Deskundig Leidinggevende Projecten. Onze DLP-ers zullen dan ook gedurende het hele project, continu bij alle werkzaamheden aanwezig zijn.

Tritium veldwerkbureau verhuurt vakbekwame Deskundig Leidinggevende Projecten. Onze DLP-ers zijn vakmensen die flexibel inzetbaar zijn voor de gehele duur van elk project.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de rol die Tritium Advies kan spelen bij uw bodemvraagstuk of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Teun Martens

Teun Martens

Projectleider Bodem

Offerte aanvragen

Vraag nu aan!