R-DLP-er inhuren »

R-DLP-er inhuren

Het inhuren van een R-DLP-er is nodig, wanneer na een gedegen bodemonderzoek op uw locatie is gebleken dat er sprake is van bodemverontreiniging.

Bij het werken in de bodem speelt veiligheid een belangrijke rol. Blijkt de bodem licht of zwaar verontreinigd, dan moeten de juiste procedures en het juiste personeel worden ingezet. Onze veiligheidsdeskundigen hebben de juiste kennis in huis om dit proces in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken zij allen over een DLP-certificaat (Deskundig Leidinggevende Projecten). Alle Geregistreerd Deskundig Leidingevende Projecten zorgen tijdens de gehele duur van de bodemsanering ervoor, dat er veilig en geheel conform alle voorschriften gewerkt wordt. De R-DLP-ers van Trtiium zijn bevoegd te werken in of met verontreinigde grond conform CROW 400. Zij beschikken over uitermate goede leidinggevende kwaliteiten. Onze R-DLP-er’s werken altijd samen met een hogere veiligheidsdeskundige (HVK). De R-DLP’ers zijn in staat om maatregelen op- of af te schalen passend bij de risico’s die zich bij de werkzaamheden openbaren in opdracht van de hogere veiligheidskundige.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de rol die Tritium Advies kan spelen bij uw bodemvraagstuk of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Teun Martens

Teun Martens

Projectleider Bodem

Offerte aanvragen

Vraag nu aan!