Veiligheidsdeskundigen inhuren »

Veiligheidsdeskundigen inhuren

Bij het werken in de bodem speelt veiligheid een belangrijke rol. Blijkt de bodem licht of zwaar verontreinigd, dan moeten de juiste procedures en het juiste personeel worden ingezet. Onze veiligheidsdeskundigen hebben de juiste kennis in huis om dit proces in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken zij allen over een DLP-certificaat (Deskundig Leidinggevende Projecten).

Onze veiligheidsdeskundige zorgt ervoor dat de werkomgeving zo veilig mogelijk wordt gemaakt. Een veiligheidsdeskundige heeft een enorme kennis van de Nederlandse veiligheidswetgeving (de Arbowet) en van alle veranderingen in deze regelgeving. Hij/zij gebruikt dit om bedrijven advies te geven op het gebied van hun veiligheidsbeleid. Dit doet hij/zij aan de hand van zijn beoordeling van hoe veilig en gezond het klimaat op de werkvloer van een bedrijf is voor werknemers. Als blijkt dat er teveel risico’s zijn en er maatregelen moeten worden genomen, dan zorgt de veiligheidsdeskundige ervoor dat deze maatregelen worden doorgevoerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de rol die Tritium Advies kan spelen bij uw bodemvraagstuk of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Teun Martens

Teun Martens

Projectleider Bodem

Offerte aanvragen

Vraag nu aan!