Met het oog op een betere samenwerking en een efficiënter gebruik van werkruimte zal Tritium Advies vanaf januari 2023 afscheid nemen van de vestigingen in Neer en Arkel. De collega’s die hier werkzaam zijn voegen zich vanaf dat moment bij hun collega’s op de locaties in Breda en Nuenen.

De locaties Arkel en Neer staan al sinds jaar en dag op alle bussen, websites en in handtekeningen van medewerkers, maar zullen binnenkort verdwijnen. Mede ingegeven door het thuiswerken in coronatijd, de verduurzaming van het bedrijf en de inzet van digitale communicatie met opdrachtgevers, is de aanwezigheid van Tritium Medewerkers op de locaties in Zuid-Holland en Limburg niet meer noodzakelijk.

Lagere kosten, scherper op duurzaamheid

De teams uit Arkel en Neer gaan zich vanaf nu voegen bij de collega’s in de aanzienlijk modernere, grotere vestigingen in Breda, Rijkevoort en Nuenen. Deze vestigingen zijn een stuk energiezuiniger doordat er flink geïnvesteerd is – en doorlopend geïnvesteerd zal blijven worden – in duurzame energieopwekking, herbruikbare materialen en isolatie. De verhuizing draagt zo niet alleen bij aan kostenverlaging, maar tevens aan de duurzaamheidsdoelen van Tritium Advies.

Nog kortere lijnen

Naast het duurzaamheids- en kostenaspect zorgt de samenvoeging van de vestigingen tevens voor kortere lijnen tussen de teams, een beter teamgevoel en kennisuitwisseling. Naast dat dit prettig werken is voor collega’s onderling, zorgt het dat er ook richting opdrachtgevers sneller geschakeld kan worden. Met dezelfde insteek voegden ook de collega’s van zusterbedrijf TOP-Consultants zich begin 2022 al bij het team in Breda.

De sluiting van de vestigingen heeft verder geen gevolgen voor het contact met opdrachtgevers, het persoonlijke aspect blijft helemaal zoals u dat van Tritium Advies gewend bent.

Tritium Advies

Ook werken in Breda, Nuenen en/of Rijkevoort?

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, ruimte, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden weten ons voor grondig onderzoek en advies omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek! Voor bovenstaande vestigingen hebben wij nog openstaande vacatures.

Bekijk openstaande vacatures