Heeft u last van tochtklachten, vochtproblemen of hoge energiekosten?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Tritium Advies maakt aan de hand van gebouwthermografie bouwfouten in de thermische schil van woningen en andere gebouwen inzichtelijk. De weersomstandigheden gebouwthermografie zijn momenteel niet ideaal maar wat is gebouwthermografie eigenlijk?

Bij gebouwthermografie wordt infrarood technologie gebruikt om op een snelle en eenvoudige manier energieverliezen in gebouwgebonden verwarming- en/ of airconditioningsystemen te visualiseren. Mede dankzij de stijgende energieprijzen kunnen, door het uitvoeren van gebouwthermografie, de kosten flink gereduceerd worden. De winter is dé periode van het jaar voor gebouwthermografie. Waarom? Omdat dan de weersomstandigheden optimaal zijn voor dit type onderzoek. Met gebouwthermografie kunnen wij de isolatie van gebouwen zichtbaar maken en u advies geven hoe deze verbeterd kan worden. Voor een doeltreffend thermisch onderzoek– en controlesysteem maakt Tritium Advies gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur.

In bijna elke woning of bedrijfspand zitten zwakke plekken waardoor onnodig warmteverlies optreed. Denk bijvoorbeeld aan deuren, kozijnen, daken en schoorstenen. Tritium Advies laat aan de hand van thermografische foto’s precies zien waar eventuele koudebruggen of luchtlekkages in de constructie voorkomen. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij snel gebreken constateren en hierdoor gericht reparatiewerk laten uitvoeren.

Tot het einde van de winter hanteren wij een speciaal kennismakingstarief voor woningen. Meer weten over gebouwthermografie? Kijk dan op Gebouwthermografie! Voor meer informatie of eventuele andere toepassingen kunt u ook direct contact opnemen met onze specialist op het gebied van gebouwthermografie:

• Mark van der Donk, 040.29 07 384.

Wij staan voor u klaar!

Tritium Advies

gebouwthermografie thermografie